Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan’ın Refahiye ve Tercan ilçelerinin ardından tüm ilçelerde Biontech aşısı uygulanmaya başlandı.

        Erzincan İl Sağlık Müdürlüğünce kentte Biontech Covid19 Aşı Uygulama Merkezlerin sayısını artırılıyor. Biontech Covid19 Aşısı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Refahiye Dr. Fahrettin Uğur İlçe Devlet Hastanesi ve Tercan İlçe Devlet Hastanesi’nin ardından tüm ilçerde uygulanmaya başlandı. Covid19 aşısı yapılacak grupta olan vatandaşların Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS Web, MHRS mobil) Alo 182 veya eNabız üzerinden randevu alabilecekleri belirtildi.

        Erzincan İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “ İlimizde Biontech Covid19 aşı uygulama merkezlerimizin sayısını artırmaya devam ediyoruz. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Tercan ve Refahiye Devlet Hastanelerimizin ardından tüm il ve ilçe hastanelerimizde de Biontech Covit19 Aşı uygulamasına başlanmıştır.” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler