Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Taekwondo Yıldız KızlarErkekler müsabakaları tamamlandı.

        Yakutiye Spor Salonunda düzenlenen Okullar Arası Taekwondo Yıldız KızlarErkekler müsabakalarında sporcular kıyasıya mücadele etti.

        Sabah 8 de başlayan tartı işlemleri sonrası öğrenci sporcular müsabakalara başladılar. Okullar arası Taekwondo müsabakalarına 66 erkek 54 bayan olmak üzere toplam 120 sporcu katıldı. Dereceye girebilmek için ter döken sporculara müsabakalar sonunda düzenlenen madalya töreninde madalyaları takdim edildi.

        Erzurum elemelerinde dereceye giren sporcular Ordu ilinde düzenlenecek olan Okullar arası Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler