Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Eser Yenenler: Zayıflayınca komediyi bırakacağım! - Magazin haberleri
        1

        2019 yılında Berfu Yenenler ile nikah masasına oturan ve aynı sene oğlu Kuzey'i kucağına alan oyuncu Eser Yenenler, geçtiğimiz günlerde kilo vermeye karar verdiğini açıkladı.

        2

        90 gün sürecek olan düzenli diyet ve spor programına başladığını ifade eden Yenenler, bir takipçisinden gelen "Zayıflayınca komikliğin de gitmez değil mi?" mesajını yayınladı.

        Eser Yenenler, o takipçisine "Zayıflayınca komediyi bırakacağım" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

        3

        "BU KİLO İŞİNİ KAPATIYORUM"

        YouTube kanalından "Ailenizin şişmanı zayıflıyor" başlığıyla bir video yayınlayan Yenenler, şunları söylemişti:

        Bu kilo işini kapatıyorum. Çok önceden alınmış bir kararla hayırlısıyla kilo derdinden kurtuluyoruz. Spor hocamızla anlaştık, diyetimiz de belli. Çocuk büyüdü, evlendik, evimiz güzel oldu, stres bitti. Artık konstantre bir şekilde bu işi halledeceğimiz döneme geldik.

        "Düğünümde hayatımdaki en şişman halimdeydim" diyen Eser Yenenler, "Şu an bile ondan daha zayıfım ama şu an bile kilom çok... Diyetimin ilk haftası bitti. Başlangıç kilom 137.9... Hedefimiz 110 kilo olmak. 1 Temmuz'da diyete başladım, 1 Ekim'de bitecek. Daha sonra hedef iki haneli kilolara düşmek" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "KOLTUĞU KIRDIM"

        Geçtiğimiz günlerde oturmaya çalışırken koltuğu kırdığını dile getiren Eser Yenenler, şunları söylemişti:

        Kilo vermek zorundayım çünkü çok kırıcı anlar yaşıyorum. 'Kırıcı' derken gerçek anlamda kırıcı... Oturmaya çalışırken koltuğu kırdım. Eşim bu kez diyette bana çok destek oluyor.

        Kuzey ile yürüyüş yapıyoruz. Artık zayıflamamız lazım. Bu kilo meselesiyle en çok eşim uğraşıyor çünkü ben yıllarca 'şişman' linci yemeye alıştım ama benimle birlikte o da linç yiyor.

        5

        "YORUMLAR ÇOK KIRICI OLMAYA BAŞLADI"

        "Herkese 'şişko' diyor, artık alınmaya başladım" diyen Eser Yenenler, diyete girmeye karar verme anını şu sözlerle anlatmıştı:

        Bütün yorumlar gerçekten çok kırıcı olmaya başladı son dönemde. Kilo vermek isteme sebebimi söyleyeyim. Kuzey doğduğunda Berfu otururken kucağıma verdi. Ben de Kuzey kucağımdayken kalkmaya çalışırken belim burkuldu. Zaten fıtığım da var. İşte bu adama kilo verdirir.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ