Eski ABD Başkanı Donald Trump'a bir para cezası daha verildi
2024 ABD başkanlık seçimleri için çalışmalarını sürdüren Donald Trump, bir taraftan da para cezalarıyla boğuşuyor. Eski ABD Başkanı'na şimdi de Londra'da ceza verildi. Trump'ın, dava açtığı şirkete mahkeme masrafları için para ödemesine hükmedildi
ABONE OLEski ABD Başkanı Donald Trump'ın başı para cezalarından kurtulmuyor. Birleşik Krallık'ın (BK) başkenti Londra'da görülen duruşmada son olarak Trump'ın, Britanyalı eski ajan Christopher Steele'ın şirketine mahkeme masrafları için 300 bin sterlin ödemesine karar verildi.
BK'nin önde gelen gazetelerinden The Guardian, Orbis adlı şirketin kurucusu olan Steele'ın bir dönem BK dış istihbarat servisi MI6'te Rusya birimini yönettiğini hatırlattı. Eski ajan, 2016 ABD başkanlık seçimleri döneminde Trump'ın Rusya'yla ilişkisini anlatan bir dosya hazırlamıştı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ