Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Farah Zeynep Abdullah sosyal medya pozlarıyla göz kamaştırdı! Ünlü oyuncunun beyaz elbiseli fotoğraflarına yorum ve beğeni yağdı! - Magazin haberleri
        1

        Son olarak Bergen filminde, usta sanatçıyı canlandıran ve olumlu yorumlar alan Farah Zeynep Abdullah, fotoğrafçı Ali Kalyoncu ve Kıvanç Yörüten'e poz verdi. Ünlü ismin gönderileri saniyeler içerisinde sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

        2

        Bir süredir Umut Evirgen ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Farah Zeynep Abdullah, beyaz saten elbiseli ve siyah elbiseli gönderileriyle dikkatleri üzerine çekti.

        3

        Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıldıktan sonra herhangi bir televizyon dizisinde rol almayacağını söyleyen Farah Zeynep Abdullah, yoğun set saatleri nedeniyle yıprandığını söylemişti. Ünlü oyuncu son olarak bu yılın başında Bergen filmiyle izleyici karşısına geçmişti.

        4

        Başarılı oyuncu bir dönem DJ Artz ile yaşadığı aşkla gündeme geliyordu. Farah Zeynep Abdullah'ın şu sıralar Umut Evirgen ile aşk yaşadığı dedikoduları ortalarda dolaşıyor. Çiftten konuyla alakalı kesin bir açıklama gelmedi.

        5

        İşte Farah Zeynep Abdullah'ın çok konuşulan gönderileri...

        6
        7
        8
        9