Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Feghouli: Şükürler olsun Galatasaray'dayım - Galatasaray Haberleri
        1

        Bursa deplasmanında 64. dakikada oyuna girdikten sonra 73. dakikada attığı harika golle galibiyetin fitilini ateşleyen Sofiane Feghouli, maç sonu soyunma odasında kendisini tebrik eden takım arkadaşlarına teşekkür etti.

        2

        Feghouli, “Sizlerin sayesinde çok mutluyum. İyi ki Türkiye’ye gelmişim, iyi ki Galatasaray’dayım. Allah’a şükürler olsun buradayım” dedi.

        3

        Sarı-Kırmızılı oyuncularla sevincini paylaşan Cezayirli yıldızın büyük bir mutluluk yaşadığı ve adeta gözlerinin güldüğü, kendisini Cimbom’a kazandıran herkese minnet duyduğunu söylediği kaydedildi.

        4

        ‘ŞAMPİYON OLACAĞIZ’

        İngiltere’den Türkiye’ye gelmeden önce bazı endişelerinin bulunduğunu ancak kısa süre içinde kendisini buraya ait hissettiğini ve gerçek bir aile ortamı ile karşılaştığının altını çizdi.

        5

        28 yaşındaki usta futbolcu, “Hep birlikte büyük başarılara imza atacağız. Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Çok iyi bir takımız” ifadelerini de kullandı.

        6

        "UĞRAŞTIĞIMIZA DEĞMİŞ"

        Feghouli’nin oyuna girmesiyle adeta takımı ayağa kaldırması, yönetimi de oldukça memnun etti.

        7

        Sarı-Kırmızılı yönetimin, bu sezon yapılan transferler arasında kendilerini en çok uğraştıran ismin Feghouli olduğunu belirterek, “Çok uğraştık ama uğraştığımıza değmiş” yorumunu yaptıkları öğrenildi.

        8

        İNGİLİZLER BİN PİŞMAN

        Feghouli’nin Bursa’ya attığı müthiş gol, eski kulübü West Ham taraftarını ayağa kaldırdı. Transfere izin veren teknik direktör Bilic’i eleştiren İngilizler, Cezayirli yıldızın satışını ‘büyük hata’ olarak değerlendirdi.

        9

        Birçok taraftar, “Feghouli’yi çok özledik” mesajı atarken; “Bizde çok rahat oynardı”, “Keşke kalsaydı” ve “Feghouli’yi satmak saçmalıktı” gibi mesajlar da paylaşıldı.

        10

        TUDOR'A MESAJ

        G.Saray’a transferi sonrası sakatlığı sebebiyle ilk haftalarda forma bulamayan ve Süper Lig’de görev yaptığı 3 maçta da oyuna sonradan giren Sofiane Feghouli, Karabük maçında Tudor’dan ilk 11’de şans istiyor.

        11

        Bursa karşılaşmasından sonra hocasıyla konuştuğu belirtilen usta ayağın, cumartesi akşamı Türk Telekom Stadı’nda oynanacak Karabük maçında ilk 11’de olabileceği öğrenildi.

        12

        Hırvat teknik adamın, kendisine “Artık tamamen hazırım hocam” diye mesaj yollayan Feghouli’ye sağ kanatta görev verip, Garry Rodrigues’i kenara çekeceği bildirildi.

        13

        100'DE 100 İSABET

        Bursa’da maçın yıldızı olan Feghouli, uzatmalarla birlikte 31 dakika sahada kaldığı karşılaşmada 100’de 100’lük bir pas isabet oranı yakaladı.

        14

        19 kez topla buluşan Cezayirli yıldızın; 7’si rakip yarı alanda yaptığı 10 pas da isabetli oldu.

        15

        Tek şutunda isabet bulan ve topu ağlara yollayan Feghouli, bu konuda da 100’de 100 isabet yakaladı.