Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe William Carvalho'da sıcak gelişme! - Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Jorge Jesus yönetiminde yeni sezon hazırlanan Fenerbahçe'de gözler tranferde...

        2

        Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev ile oynayacakları maça kadar takımı hazır hale getirmeye çalışıyor.

        3

        MESUT'TAN AÇIKLAMA

        Sosyal medya hesaplarından Fenerbahçe'yi takip etmeyi bırakan Mesut'un bu hareketi oyuncunun takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlanmıştı.

        4

        Mesut Özil, bu yaşananların ardından bir açıklama yayınladı ve kulübü tekrar takip etmeye başladı. Mesut'un sözleri şöyle:

        5

        "Kamuoyunda şahsımla ilgili yapılmaya çalışılan itibarsızlaştırmaları engellemek ve camiamızı doğru bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapmak istedim.

        Öncelikle bireysel olarak özel bir program eşliğinde hazırlıklarımı yapıyor, her an çocukluk aşkıma kavuşmak ve katkı vermek adına sabırla zamanımın gelmesini bekliyorum.

        6

        Ben Fenerbahçe'ye ve vatanım Türkiye'ye tatil yapmaya gelmedim. Şanlı formamızı terlettiğim her anda katkı vermekten başka bir amaç ilke edinmedim. Çocukluk aşkım Fenerbahçe'de yaşamayı arzu ettiğim bir çok hedefim var. Bunları gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım.

        Hem ben, hem de kulübüm futbolun doğasında olan bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en iyi şekilde atlatarak sevdam Fenerbahçe'ye hizmet etmek en büyük arzumdur.

        Taraftarlarımızdan ricam, medyada çıkan yalan haberlere itibar etmemeleridir."

        10

        CARVALHO'DA SICAK GELİŞME

        Jorge Jesus'un ön libero pozisyonu için ısrarla istediği William Carvalho konusunda gelişmeler yaşanıyor.

        11

        İspanyol basını, Real Betis'in 1 sene sözleşmesi kalan oyuncuyu elinde tutmak için kontrat uzatma teklifi yapacağını belirtti.

        12

        Portekizli oyuncunun bu teklife yanaşmaması halinde Betis'in Fenerbahçe ile Fulham'dan gelen teklifleri değerlendireceği aktarıldı.

        13

        SAMATTA'YA TALİP VAR!

        Antwerp'te kiralık oynadıktan sonra Fenerbahçe'ye dönen Mbwana Samatta'ya talipler olduğu belirtildi.

        14

        NTV Spor'un haberine göre; Suudi Arabistan Ligi'nden iki ekip 29 yaşındaki golcüye talip oldu.

        15

        Samatta'nın tüm maaşını karşılamak şartıyla bir yıllığına bedelsiz kiralamayı düşünen Suudi Arabistan Ligi temsilcileri kısa süre içerisinde Fenerbahçe'ye teklif yapacak. 2024'e kadar sarı-lacivertlilerde kontratı bulunan Samatta'nın yıllık net maaşı 2.4 milyon Euro.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ