Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! (1 Haziran) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HURMA'DAN BIGLIA SÖZLERİ

        Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe'nin gündemindeki Biglia ile ilgili konuştu. Süleyman Hurma, "Fenerbahçe ve Trabzonspor ile konuştuk ama 'Çok istiyoruz, verir misin?' diye bir şey olmadı. Trabzonspor'da da sayın başkan ile görüştük, bir dönüşleri olacaktı, olmadı. Fenerbahçe de sordu" dedi.

        2

        KARAGÜMRÜK'TEN BİR İSİM DAHA

        İtalyan basını, Karagümrük'ün İtalyan forveti Fabio Borini ile Fenerbahçe'nin ilgilendiğini yazdı. Sarı-lacivertilerin teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi. Borini bu sezon oynadığı 20 karşılaşmada 9 gol kaydederek dikkat çekti.

        3

        GOLCÜ BELÇİKA'DA BULUNDU!

        Fenerbahçe golcü transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Kanarya'nın Belçika takımlarından St. Truiden'de forma giyen Yuma Suzuki için teklif yaptığı öne sürüldü. 4.5 milyon euro ve 1 milyon euro bonusu içeren teklif Belçika kulübünün sıcak baktığı kaydedildi. 2019'da St. Truiden'e transfer olan Suzuki bu sezon 34 karşılaşmada oynarken 17 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

        4

        AYRILIK RÜZGARI!

        Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, Papiss Cisse ve Harun Tekin'in sözleşmeleri sona ererken 3 futbolcuyla da yolların ayrılması bekleniyor. Gökhan Gönül'ü kulüpte tutmak isteyen yönetim tecrübeli isimle geleceği konusunda görüşme yapacak.

        5

        MUSTAFI YİNE GÜNDEMDE

        Devre arasında Fenerbahçe'nin gündemine gelen Shkodran Mustafi, Arsenal'den Schalke 04'e transfer olmuştu. Alman ekibinin küme düşmesiyle bonservisini eline alan Mustafi'ye Fenerbahçe'nin teklif yaptığı belirtildi. Mustafi'in Fenerbahçe'den 2.4 milyon euro maaş talep ettiği ifade edildi.

        6

        PELLEGRINI'DEN RET!

        Teknik direktör konusunda henüz bir açıklama yapmayan Fenerbahçe'nin Real Betis'in hocası Manuel Pellegrini'ye teklif yaptığı iddia edilmişti. İspanyol basınına göre; Şilili teknik adam teşekkür ederek, Real Betis'te kalmak istediğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ