Fikret Orman'dan Negredo açıklaması
Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan Fikret Orman oy verdi. Yeni Malatyaspor maçıyla ilgili konuşan Orman, "İnşallah şampiyon olacağız" derken Alvaro Negredo için yapılan transfer iddialarını da yorumladı. Orman, oyuyla ilgili ise "Muhalefete oy veriyorum" ifadelerini kullandı
ABONE OLBJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen seçime tek aday olarak giren Orman, oyunu 1 numaralı sandıkta kullandı. Fikret Orman, oy zarfını sandığa attığı sırada "Muhalefete oy veriyorum." şeklinde espri yaptı.
Toplantıya katılan üyeler, oy verme öncesi Fikret Orman'a büyük ilgi gösterdi ve bol bol birlikte fotoğraf çektirdi.
Seçimle ilgili basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Orman, seçim heyecanı içinde olduklarını belirterek, "Beşiktaşlıların bir araya geldiği bir gün, güzel bir gün. Dün de galip geldik, inşallah şampiyon olacağız." ifadelerini kullandı.