Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Filiz Taçbaş iş makinesi kullandı - Magazin haberleri
        1

        Son olarak SHOW TV'de yayınlanan 'Çukur'da rol alan Filiz Taçbaş, çiftçiliğe merak sarmıştı. İzmir-Aliağa'da çiftliği bulunan Taçbaş, zeytin tarlasını temizlemek için iş makinesi kullandı.

        2

        Direksiyon başına geçen 59 yaşındaki oyuncu, o anlarda çekilen videosunu da sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

        3

        "NE İŞ OLSA YAPARIM"

        İş makinesini ustalıkla kullanması dikkatlerden kaçmayan Taçbaş, "Ne iş olsa yaparım" ifadelerini kullandı.

        4

        iLK HASAT

        Öte yandan zeytinyağı üreticiliğine başlayan Filiz Taçbaş, geçtiğimiz ay ilk hasadını almıştı.

        Doğal zeytinyağ üretimine başlayan oyuncu, çiftlikteki deposundan, 1999 yılında T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı tarafından vergi rekortmenleri arasında 79’uncu sırada olduğunu gösteren 'teşekkür' belgesini de çıkarmıştı.

        5

        "KADIN GÜCÜNÜN YAYGINLAŞMASI ÜLKEM ADINA ONUR VERİCİ"

        Tarım alanındaki kadın girişimci sayısının artırılması, kadınların tarımsal üretimdeki payının yükselmesi konusunda mutlu olduğu söyleyen Taçbaş, "Kadın gücünün tüm piyasalarda yaygınlaşması ülkem adına onur verici" demişti.

        6

        İstanbul'un karmaşasından kaçıp soluğu doğada alan diğer ünlü isimler...

        BURAK HAKKI

        Pek çok dizi ve filmde rol alan Burak Hakkı da oğlu Rüzgar doğduktan sonra tarıma merak sarmıştı. Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde satın aldığı 35 bin metrekarelik arsada ceviz ve organik sebze-meyve yetiştiren ünlü oyuncu emeklerinin karşılığını almaya devam ediyor.

        Hakkı, çiftlik hayatından kesitleri de sosyal medya hesabından sık sık paylaşıyor.

        7

        "İNSAN ŞEHRE DÖNMEK İSTEMİYOR"

        İstanbul’un stresli yaşamından Saros Körfezi’ndeki köy yaşamına döndüğünü ve bunu herkesin yapabileceğini insanların sadece ne istediğine karar vermesi gerektiğini belirten Hakkı, DHA'ya verdiği röportajda "İnsan şehre dönmek istemiyor açıkçası. Dolayısıyla da bu tür köy hayatının ne kadar gerekli ve güzel olduğu, böyle salgın dönemlerinde anlaşılıyor" demişti.

        8

        Bir ceviz bahçesi kurma hayalini 12 yıl önce anne ve babasının destekleriyle gerçekleştirdiğini söyleyen Burak Hakkı, 800 ceviz ağacından tonlarca ceviz hasat etti. Sabahın erken saatlerinde kalkarak ceviz bahçesinde çalışmaya başladığını belirten Hakkı, yorucu olmasına karşın tarım yaparken ve burada yaşarken kendisini çok mutlu hissettiğini ifade etmişti.

        9

        "SAKİN HAYATI DAHA DOLU YAŞIYORSUNUZ"

        Burak Hakkı, İstanbul’daki metropol yaşamını bırakıp, köy hayatına geçmesiyle ilgili şunları söylemişti:

        Annem İstanbul için hep ’açık hapishane’ diyor. Yıllardır çiftlik hayatına alışık olduğu için. E tabi bambaşka iki hayat. İkisi de birbirinden çok farklı. Burası huzur dolu, kendinizin farklı yönlerini keşfedebiliyorsunuz. Sakin, hayatı daha dolu dolu yaşayabiliyorsunuz. Biraz şehir hayatındaki karmaşadan dolayı, fast food yemek gibi bir hayat yaşıyoruz açıkçası. Burada ise daha sindirerek, görerek bazı şeyleri yaşayabiliyorsunuz. Ama tabii ki bunlar hepsi bir tercih.

        10

        ÖZLEM TEKİN

        Şehir yaşamından kaçıp, İstanbul'dan Bodrum'a göçen Özlem Tekin, ardından da Milas'a yerleşmişti. Doğayla iç içe hayat sürdüren şarkıcı, geçtiğimiz yaz objektiflere takıldı.

        11

        ORGANİK TARIM YAPIYOR

        30 dönüm arazi üzerinde çiftlik hayatı yaşayan şarkıcının, organik tarıma merak sardığına ilişkin haberler basına yansımıştı. Ünlü rockçı, köpekleri ve ekip biçtiği organik sebzeleriyle zaman geçiriyor.

        Köpeklerini yanından ayırmayan Özlem Tekin'in çiftliğinin hemen yanında küçükbaş hayvanlarının da olduğu biliniyor.

        12

        Özlem Tekin, Bodrum'da yaşadığı dönemde Türkbükü Mahallesi'nde muhtar azalığı da yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ