Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da gözler 11 Haziran'a döndü! Başkanlık seçimi... - Son dakika Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de kabus gibi bir sezonu geride bırakan Galatasaray'da camiaya belirsizlik hakim.

        2

        30 Nisan'daki seçimin ertelenmesi ve yeni seçim tarihinin 11 Haziran'a alınması eleştirileri beraberinde getirirken mevcut başkan Burak Elmas yeni yönetimin önünü açmak için transfer yapmayacaklarını dile getirmişti.

        3

        Temmuz ayında yüklü ödemeleri bulunan Galatasaray'da hayati önem taşıyan konulardan biri olan oyuncu satışları da yine yeni yönetime bırakılmış durumda.

        4

        İdari açıdan istikrar bulamayan kulüpteki geleceğini tartışmalı bulan futbolcuların bazılarına menajerler aracılığıyla ilgi bulunuyor.

        5

        Her ne kadar ligde beklentilerin çok altında kalınmış olsa da Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki performansı birçok oyuncuyu Avrupa kulüplerinin radarına sokmuştu.

        6

        Ancak kulüpteki seçim atmosferi bu oyuncuların geleceklerini de etkiliyor.

        10

        TAYLAN VE KEREM DE AYRILMAYA SICAK BAKIYOR

        Galatasaray'da yabancı oyuncuların dışında Taylan Antalyalı'nın da Avrupa'dan teklif gelmesi durumunda kariyerinin bu döneminde bir şeyleri denemek için ayrılmaya sıcak baktığı kulislerde konuşuluyor.

        11

        Bu sezon sarı-kırmızılıları adeta sırtlayan ve Atletico Madrid ile Lyon gibi devleri peşine takan Kerem Aktürkoğlu da Galatasaray'daki misyonunu tamamladığını düşünüyor.

        12

        Milli futbolcu sarı-kırmızılı kulübe ciddi bir gelir kazandırarak Avrupa'ya transfer olmayı planlıyor.

        13

        BABEL YENİ YÖNETİMİ BEKLİYOR

        Takımda ayrılmak isteyen oyuncuların dışında sözleşmeleri biten futbolcular da sarı-kırmızılılardaki seçimi bekliyor.

        14

        Galatasaray'la olan sözleşmesi sona eren Ryan Babel, Fatih Öztürk, Sofiane Feghouli, Semih Kaya ve Arda Turan da yeni yönetimi merakla bekliyor. Türkiye'de mutlu olan Ryan Babel, Galatasaray'da kalmayı çok istiyor.

        15

        Bonservisi Galatasaray'da olan ve geçen sezonu kiralık olarak geçiren Valentine Ozornwafor, Jesse Sekidika, Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara gibi isimler de yeni yönetim ya da teknik heyetin haklarında vereceği kararın netleşmesini istiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ