Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! - Galatasaray Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PSV'yle eşleşen Galatasaray, Igor Tudor'la olan mali meseleyi çözerek transfer yasağını kaldırmıştı. Sarı-kırmızılılar, 21-22 Temmuz'daki maç öncesinde kadroya en az iki takviye yapmayı planlıyor.

        2

        BENFICA BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI

        Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in listesinin başında Gedson Fernandes bulunuyor. Portekiz ekibi Benfica'yla bir süredir müzakerelerde bulunan sarı-kırmızılılar, satın alma opsiyonlu kiralama teklifi iletmişti.

        3

        Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, genç yıldızın kamptaki performansını görmek istemişti. Jorge Jesus, Gedson Fernandes'i 3-4-3'ün sağında denerken Portekiz basınında çıkan haberlere göre Gedson, kulübüne Galatasaray'da oynamak istediğini iletti.

        4

        Benfica'da yaklaşık 400 bin Euro yıllık ücret alan Portekizli futbolcunun Galatasaray'dan 1,3 milyon Euro alacağı kaydedildi.

        5

        Diğer yandan Benfica'da forma garantisi bulunmayan Gedson'un Galatasaray'da Fatih Terim'in planlarında önemli bir yer tutması da bu kararı almasında etkili oldu.

        6

        Bu transferde önemli mesafe kaydeden ve mutlu sona yaklaşan Galatasaray'a bir şok geldi. Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira, kara para aklama, vergi kaçırma, dolandırıcılık ve sahtekarlık yaptığı iddialarıyla gözaltına alındı.

        7

        Polis, kulüp binasında tesislerde aramalar yaparak belgelere el koydu. Yapılan bazı transferlerin de ayrıca incelendiği bildirildi. Tutuklamanın ardından Benfica hisselerinin de yüzde 15 oranında değer kaybettiği iletildi. Vieira'nın bugün hakim karşısına çıkacağı ve geleceğinin netleşeceği kaydedildi.

        8

        TERİM'İN GHEZZAL KARARI!

        Bir sıcak gelişme de Rachid Ghezzal konusunda yaşanıyor. Geçen sezon Beşiktaş'ı adeta şampiyonluğa taşıyan Cezayirli futbolcu için devreye giren sarı-kırmızılılar, bu transferde de ilerleme kaydetmişti.

        9

        Leicester City'nin yaklaşık 7 milyon Euro'luk bonservis geliri beklediği futbolcu için Terim de kararını verdi.

        10

        Ghezzal gibi bir futbolcuya 'hayır' denmeyeceğinin altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, bu transferin ancak uygun maliyetlerle gerçekleşmesini istedi.

        11

        Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao gibi yüksek ücretli yıldızların bulunduğunu vurgulayan Terim, Ghezzal'den daha öncelikli mevkilerin bulunduğunu belirtti.

        12

        Ghezzal'in menajeri İstanbul'a gelirken önümüzdeki günlerde bu konuda da bazı gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

        13

        SKY SPORT TARİH VERDİ!

        Terim'in öncelik verdiği mevkilerden biri ise sol bek... Sky Sports'un İtalyan muhabiri Fabrizio Romano, sarı-kırmızılıların Mario Rui transferi için tarih verdi.

        14

        Napoli'nin bonservisiyle satmak istediği Portekizli sol bekle birçok kulübün ilgilendiği belirtilirken transferde mutlu sona en çok yaklaşan takımın ise Galatasaray olduğu kaydedildi.

        15

        Haberde Mario Rui'nin menajerinin transferi tamamlamak için yetkilendirildiği ve bugün noktalanabileceği vurgulandı.

        16

        Corriere dello Sport'ta yer alan habere göreyse Mario Rui'nin yıllık ücreti bu transferi yavaşlatıyor. Sarı-kırmızılı kulübün, Portekizli savunmacının maaş talebini düşürmeye çalıştığı öğrenildi.

        17

        Napoli'ye Ocak 2018'de transsfer olan Mario Rui, Serie A'da 171 maça çıktı. 3 gol kaydeden 30 yaşındaki sol bek 13 golün de hazırlayıcısı oldu.

        18

        DIENG'DE FRANSIZLAR DEVREDE!

        Galatasaray'ın bir süredir ilgilendiği Aliou Dieng'de Fransız ekipleri de devreye girdi. Al Ahly'nin eski futbolcularından Ahmed Abu Muslim, bir menajerlik şirketinin kendisiyle iletişime geçtiğini ve iki Fransa kulübünün Dieng'i sorduğunu duyurdu.

        19

        Al-Shams adlı televizyon kanalında açıklamalar yapan Abu Muslim, "Lille ve St. Etienne'e yakın ilişkileri bulunan şirketten bir menajer Dieng'in durumunu sordu ve ben de harika bir futbolcu olduğunu belirttim" ifadelerini kullandı. Mısır basınında geçen günlerde Galatasaray'ın Dieng için Al Ahly'ye resmi teklifini ilettiği haberleştirillmişti.

        20

        Sarı-kırmızılıların Dieng için 5 milyon dolarlık bir teklif sunduğu iddia edilirken Al Ahly'nin, Afrika Şampiyonlar Ligi finalinden önce bu transferin gerçekleşmesine sıcak bakmadığı vurgulanmıştı.

        21

        Dieng, 2020-2021 sezonunda Al Ahly formasıyla 38 maça çıkmış ve 1 gol atıp 4 asistlik performans sergilemişti.

        22

        STANCIU İÇİN YENİ TEKLİF!

        Çekya'da yayın yapan isport, Slavia Prag'ın Romanyalı futbolcusu Nicolae Stanciu için Galatasaray'ın teklifini güncellediğini belirtti.

        23

        Daha önce 4 milyon Euro'luk bir teklif yapan sarı-kırmızılıların teklifini 4,5 milyon Euro'ya çıkardığı belirtilirken Slavia Prag'ın bu transferden en az 5 milyon Euro gelir beklediği kaydedildi.

        24

        2019'da Çekya ekibine transfer olan tecrübeli oyuncunun teknik direktör Trpisovsky'nin planlarında önemli rolü olduğu vurgulanırken adı henüz öğrenilemeyen bir Arap kulübünün de devrede olduğu öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ