Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! - Galatasaray Haberleri
        1

        Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren ve Dursun Özbek yönetiminde yeni bir sayfa açmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor.

        2

        Savunmada sağ bek ve stoper, orta sahaya 6 ve 8, hücumda ise kenar ve santrfora takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılar dört bir koldan görüşmelerde de bulunuyor.

        3

        İTALYANLAR ANLAŞMAYI DUYURDU

        İtalya'da yayın yapan Centotrentuno haberine göre Galatasaray, Joao Pedro transferinde tecrübeli golcüyle el sıkıştı!

        7

        30 yaşındaki Brezilya asıllı İtalyan oyuncu Joao Pedro, forvet arkası, 10 numara ve forvet pozisyonunda oynuyor. 2014'ten bu yana Cagliari forması giyen Pedro, takımına geçen sezon çıktığı 39 maçta 13 gol 4 asistlik katkı sağlamıştı.

        8

        HÜCUM HATTINDA GÖZDE VİKİNGLER

        Galatasaray dışarıda iki fırsat transferini bitirerek bir taşla iki kuş vurmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Bodo/Glimt'le olan sözleşmesi birkaç ay sonra bitecek olan Ola Solbakken ve bonservisi elinde bulunan Botheim ile masada.

        9

        Galatasaray, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle FIFA'nın futbolculara tanıdığı sözleşme fesih hakkını kullanarak Mayıs 2022'de sözleşmesini sona erdiren Erik Botheim'le ise el sıkışmış durumda.

        10

        Bodo/Glimt'ten takım arkadaşı olan iki futbolcuyu da düşük maliyetlerle transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar, Botheim transferinde Krasnodar'la karşı karşıya kalmamak için hukuki araştırmaya başvurdu.

        11

        HUKUKİ İNCELEME İSTENDİ

        Botheim için Bodo/Glimt'e 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Krasnodar, genç golcünün sözleşme feshinin haksız olduğunu iddia ediyor. Galatasaray ileride yaratabileceği hukuki sıkıntılar nedeniyle bu alanda uzmanlaşmış iki hukuk firmasından görüş istedi.

        12

        Botheim için ilk görüş olumlu olurken sarı-kırmızılılar ikinci görüşe göre hareket edecek. İkinci rapor da olumlu olursa prensipte anlaşılan Botheim transferinde ciddi adım atılacak.

        13

        Sarı-kırmızılılar Botheim transferini bitirerek Solbakken için de elini güçlendirmek istiyor. İtalya'da Napoli ve Roma'nın da talip olduğu ve Frankfurt'un ilgilendiği Solbakken'in Türkiye'ye gelmeye şimdilik sıcak bakmadığı ancak eski takım arkadaşıyla aynı formayı giymenin cazip olabileceğini düşündüğü belirtildi.

        14

        BİRLİKTE ŞOV YAPMIŞLARDI

        Botheim, Bodo Glimt forması ile çıktığı 46 resmi karşılaşmada 22 kez ağları havalandırırken yaptığı 10 asistle birlikte 32 gole direkt katkı verdi. Solbakken ise Bodo Glimt’te görev aldığı 75 karşılaşmada 17 gol atarken 19 da gol pası verdi.

        15

        MARCAO'YA GELEN TEKLİFLER REDDEDİLDİ

        Sarı-kırmızılılarda alınacak oyuncular kadar gidecek oyuncular için de girişimler yapılıyor. Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla birçok kulübü peşine takan Marcao için gelen teklifler Galatasaray yönetimini tatmin etmedi.

        16

        Brezilyalı oyuncu, Sevilla ile beş yıllık anlaşma sağlarken Sevilla'nın 12 milyon Euro'dan daha yukarı bir rakama şimdilik çıkmaması üzerine Galatasaray, İspanyol ekibinin tekliflerini kibarca reddetti ve 15 milyon Euro'dan aşağı bir rakama masaya oturmayacağını bildirdi.

        17

        Rusya ekibi Zenit'in de bu transferde ısrarcı olduğu ve Galatasaray'ın kapısını çaldığı öğrenilirken sarı-kırmızılılar, Zenit'in rakamını da düşük buldu ve bu teklifleri de geri çevirdi.

        18

        Diğer yandan Benfica'nın da Marcao için devreye girdiği ve oyuncunun menajeri aracılığıyla bilgi aldığı, kısa süre içerisinde Galatasaray'ın kapısını çalacağı öğrenildi.

        19

        Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, Marcao'nun kendilerinin oyuncusu olduğunu ve Brezilyalı yıldız ile görüştüğünü; "Ben işime devam edeceğim' dedi. İşin gerçeği bu. Ben kadromda isterim. Mutlu olduğumuz bir oyuncu. Kulübümüzün uygun gördüğü değeri bulursa transfer ihtimali var. Olmazsa gelip bizle oynayacak" söyledi.

        20

        SERGIO OLIVEIRA İÇİN TÜRK DERBİSİ!

        Geçtiğimiz sezonu Serie A ekiplerinden Roma'da kiralık olarak geçiren Portekizli orta saha Sergio Oliveira için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer yarışına girdiği ifade edildi.

        21

        Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre; Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao'nun planları arasında yer almayan 30 yaşındaki Oliveira, takımın sezon başı kampında yer almadı. Haberde menajerlik hakları Jorge Mendes'in elinde bulunan Portekizli oyuncunun yeni adresinin Türkiye olabileceği belirtildi.

        22

        İlk olarak Fenerbahçe'nin gündemine gelen ve Fenerbahçe Futbol Koordinatörü Mario Branco ile olan ilişkilerinin bu transferde öne çıkacağı belirtilen Sergio Oliveira'nın, şimdi de Galatasaray'ın listesine girdiği ve bu transfer için bir "Türk Derbisi" yaşanacağı ifade edildi.

        23

        Haberde, Branco'nun PAOK döneminde birlikte çalıştığı Sergio Oliveira'yı, Jorge Jesus'un ısrarla istediği belirtilse de Galatasaray'ın da bu transferde pes etmediği ve Porto ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

        24

        Sergio Oliveira, geçtiğimiz kış transfer döneminde kiralık olarak Roma'ya katılmış ve çıktığı 22 maçta 3 gol 1 asist kaydetmişti.

        25

        MORUTAN'A SÜPER LİG'DEN TALİP

        Geçen sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Olimpiu Morutan'a Süper Lig'e yükselen Ankaragücü talip oldu. Başkent ekibinin Rumen oyuncu için Galatasaray'a kiralama teklifi yaptığı belirtildi.

        26

        Morutan'ın Ankaragücü'nde oynamaya sıcak baktığı ancak düzenli olarak ilk 11'de oynama maddesinin koyulmasını istediği de öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ