Galatasaray'da yerlilerin hareketi alkış topladı!
Abdurrahim Albayrak'ın dile getirdiği sırrın altından "yerli fedakarlığı" çıktı. Fesih hakkı doğmaması için yabancılara 4 ay geriden ödeme yapan eski yönetim, yerlilere ise para yerine senet verdi. Bu futbolcular, 7 ayın ardından ilk transfer taksitlerini geçen ay sonunda aldı
ABONE OLGalatasaray Sportif AŞ Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı, ‘Oyuncular bana 4 değil, 7 aydır para alamıyoruz dediler’ açıklamasının perde arkasında yatan gerçek ortaya çıktı.
Read more!
Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; Dursun Özbek yönetimi son 4 aya kadar yabancı oyunculara serbest kalmamaları için ödeme yaparken, yerli oyunculara ise UEFA’ya gönderilen ‘alacağımız yoktur’ imzası karşılığında senet verildiği öğrenildi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ