Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transferleri KAP'a bildirdi! Önce Lucas Torreira ardından Dries Mertens... GS haberleri - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Lucas Torreira'nın transferi için Arsenal'le görüşmelere başlandığını KAP'a resmen duyurduktan bir süre sonra bonservisi elinde olan Dries Mertens'le görüşmelere başladığını da açıkladı. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamalar şöyle:

        "Profesyonel futbolcu Lucas Sebastian Torreira Di Pascua’nın kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü The Arsenal Football Club PLC ile resmi görüşmelere başlanmıştır"

        "Profesyonel futbolcu Dries Mertens’in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır"

        DHA'nın haberine göre sarı-kırmızılılar, Uruguaylı orta saha ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Habere göre Napoli ile sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki Dries Mertens'le de el sıkışan Galatasaray'da transferler için kalkan özel uçak önce İtalya ardından Belçika'ya gitti.

        REKLAM

        İtalyan basınına yansıyan görüntülere göre Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un yanı sıra sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Arda Turan da Lucas Torreira'yla birlikte yer aldı.

        PAYLAŞIM GELDİ!

        Sarı-kırmızılı kulüpten ilk paylaşım geldi. Videoda Milano, Brüksel ve İstanbul'un yerel saatleri ayarlandı, saat 18:45, 20:45 ve 23:45'e alarm kuruldu.

        İKİ OYUNCUYU TAŞIYAN UÇAK İSTANBUL'A İNDİ

        Galatasaray'ın KAP bildirim ve sosyal medya paylaşımlarının ardından, Torreira ve Mertens'i taşıyan uçak İstanbul'a iniş yaptı.

        İki oyuncuyu kalabalık bir taraftar grubu havalimanında karşıladı.

        Yeni transferlerin kapıdan geçişi ile birlikte boyunlarına Galatasaray atkıları asılırken, taraftarlar da sloganlar atarak sevgi gösterisinde bulundu.

        Şaşkınlığını gizleyemeyen Torreira yaptığı ilk açıklamada, “Büyüleyici bir atmosfer var. Burada bulunduğum için çok mutluyum. Büyük bir sevgi var” dedi. Lakabın var mı? Sorusuna yanıt veren Uruguaylı orta saha, “Evet bir çok lakabım var ama Galatasaray taraftarının vermesini isterim” şeklinde konuştu.

        Dries Mertens ise, “Müthiş. Buraya geldim çünkü özel bir şeyler yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı. İki futbolcu da Galatasaraylı taraftarlara üçlü çektirdi. Yeni transferler daha sonra kendilerini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı. Mertens ve Torreira’nın, sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-kırmızılılara resmi imzayı atmaları bekleniyor.

        Sarı-kırmızılılar, yaz transfer döneminde Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira, Leo Dubois, Haris Seferovic, Fredrik Midtsjö transferleri ile kadrosunu güçlendirdi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ