Gani Müjde: Dram, insan ömrünü azaltıyor
'Fatih Altaylı ile Bire Bir', renkli konuklar ve keyifli sohbetlerle Bloomberg HT'de ekran yolculuğuna devam ediyor. Altaylı'nın, dün akşamki konuklarından biri de senarist ve yazar Gani Müjde oldu. Ekranlarda eskisi kadar komedi yapımlarının olmadığına dikkat çeken Gani Müjde, "Dram seyretmenin insan ömrünün azalttığını düşünüyorum." dedi
ABONE OLBloomberg HT'de çarşamba akşamları ekrana gelen "Fatih Altaylı ile Bire Bir" bu hafta da renkli konuklarıyla izleyicileri ekran başına topladı. Altaylı, dün akşamki programında; Senarist-yönetmen Gani Müjde, müzisyen Murat Evgin, yazar-seslendirme sanatçısı Yekta Kopan, bale sanatçısı İlke Kodal ve şef Müge Ergül Karaca'yı ağırladı.
Ekranlarda eskisi kadar komedi yapımlarının olmadığına değinen Gani Müjde, "Yurt dışına satılamıyor diye televizyonlarda komedi yasak. Güldür Güldür Show kaldı bir tek. Komedi yok, dram var, içimiz dışımıza çıktı artık. Friends ve How I Met Your Mother gibi diziler çıkarmamız lazım. Neşemizi kaybettik. Sinemada en çok komedi iş yapıyordu ama dram da artık başladı. Alışkanlıklar değişiyor. Dram seyretmenin gerçekten bilimsel olarak insan ömrünün azalttığını düşünüyorum." dedi.