Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gecenin Ucunda bu akşam var mı, yok mu, neden yok? 3 Ocak 2023 TV yayın akışı ile Gecenin Ucunda 14. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
        1

        Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan vE TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği Gecenin Ucunda dizisi her hafta salı akşamı izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Yılbaşı tatili sebebiyle bazı dizilerin yayınlanmaması sebebiyle Gecenin Ucunda bu akşam yok mu sorusu gündeme geldi. İşte konuya dair detaylar...

        2

        GECENİN UCUNDA BU AKŞAM YOK MU, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

        Gecenin Ucunda yeni bölümüyle bu akşam yayınlanmayacak. Star TV'de bu akşam Yenilmez 4 filmi izleyicinin karşısına çıkacak.

        Gecenin Ucunda dizisinin yeni bölümünün 10 Ocak Salı günü izleyici ekranlara gelmesi bekleniyor.

        3

        GECENİN UCUNDA 13. BÖLÜM ÖZETİ

        Bir mucize sonucu hayatı kurtulan Macide, her şeyi göze alıp büyük bir öfkeyle Berrin’in karşısına dikilir. Annesinin yaptığı korkunç işleri öğrenen Kazım beyninden vurulmuşa döner. Başlarına gelen bu felaket Macide’yle Kazım’ın aşkında bir dönüm noktası olur ve kendilerini bile şaşırtacak bir hamleyle evlenmeye karar verirler. Nermin’in hamileliğinden haberi olmayan, Şermin’in Cihangir’le olan yakınlaşmasını bilmeyen, Işık Ailesi’nin kurduğu kumpaslardan habersiz olan Macide; Kazım’la her şeye ve herkese rağmen mutlu olmaya yemin eder. Ancak bu yemine bağlı kalmak Kazım’la Macide için artık her zamankinden daha da zordur.