Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin final bölümü ön izleme sahnesi yayınlandı!

        Sadi'nin Songül'e romantik bir sürpriz hazırladığı sahnede Songül, Servet'i bir otoparkta sıkıştırdığını zannederken karşısına Sadi çıkıyor. Sadi dizlerinin üzerine çöküp yüzüğünü çıkardığında romantizm doruklara ulaşıyor. Sadi'nin "Benimle sonsuzluğa var mısın?" sorusuna Songül, gözyaşları içinde "Sonsuzluğu ne kadar uzatabilirsek o kadar uzatalım..." diyerek cevap veriyor. İkilinin bu duygu dolu anları heyecanla bekleniyor.

        'GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ'NİN 40. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        Sadi'nin yokluğunun fark edilmesiyle emniyet her yerde Sadi'yi aramaya başladı. Sadi ise yeraltında hazırlanan bir ameliyathanede oğlunun hayatını kurtarmak için operasyon başlattı. Bu ameliyatı gerçekleştirerek kariyerini ve özgürlüğünü tehlikeye atan doktorun Kıvanç olması ise herkesi bir hayli şaşırttı. Asuman, Mert'in hayatı pahasına da olsa içindeki kötülüğü durduramadı ve Sadi'nin yerini polise ihbar etti. Ancak bu sefer Derya'nın şaşırtmacasıyla planı suya düştü. Taylan, Songül'ün istifasının işleme konulmamasını sağlarken onu izinde gösterdi. Böylece Songül, Sadi'nin suçsuzluğunu ispat etmek ve başsavcının cinayetini çözmek için hızla çalışmalara başladı. Derya ile olan ilişkisine yeniden başlamak isteyen Kıvanç, Derya'nın sert tepkisiyle karşılaşsa da gönlünü alabildi. Başsavcı cinayetinin olduğu gün olay yerinin yakınlarında olan görgü tanığı Berkay'ı takibe alan Songül sonunda istediği delile ulaştı. Diğer yanda Sadi ise hastanede oğlu Mert'le vedalaştıktan sonra polislerden kaçmak yerine teslim oldu.

        İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Final Bölümünden Ön İzleme Sahnesi;

        Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde'ye ait 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

        'Gelsin Hayat Bildiği Gibi', final bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ