Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ile AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş'in katılımıyla Gevher Nesibe Selçuklu Uygarlığı Müzesi'nde gerçekleştirilen "Söz Gençlikte" programına, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı ve gençler katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GENÇLERİN İSTEĞİ ÜZERİNE TELEFONLA BAĞLANDI

Burada katılımcılara hitap eden Elitaş, gençlerin yoğun talebi üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradı.

AA'nın haberine göre; sözlerinin başında gençleri selamlayan Erdoğan, "Kayseri gençlik teşkilatımıza İstanbul'dan en kalbi duygularla selam ve sevgilerimi gönderiyorum." dedi.

Salondakilerin alkışlarla karşılık vermesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kayseri'de özellikle de bugün gençliğin bu organizesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun. Dün, İstanbul'da Türkiye gençlik oluşumunun bir araya geldiği, yaklaşık 50 bin gencin bir arada olduğu bir toplantıyı, TÜGVA olarak yaptık. Hakikaten oradaki buluşma, oradaki organizasyon bambaşkaydı. Ben inanıyorum ki Kayseri'de de bugün böyle bir oluşum, böyle bir buluşma kesinlikle aynen bir başka bu işin oluşumudur. Kendilerini tebrik ediyorum. Emeği geçenleri kutluyorum. Sağ olun, var olun, Allah'a emanet olun." ifadesini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ