Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Gerard Pique'den büyük fedakarlık! - Futbol Haberleri
        1

        La Liga'da bu hafta sonu başlayacak yeni sezon öncesinde Barcelona'da maaş ve harcama limitleriyle ilgili sorun devam ediyor.

        2

        Geçtiğimiz sezon başında olduğu gibi bu yıl da maaş ve harcama limitleriyle ilgili sorun yaşayan Barcelona, yeni transferlerini kadroya kaydedemediği için maaşı yüksek oyuncularından indirime gitmelerini istiyor.

        3

        Athletic'te yer alan haberde, Barcelona'nın takımın tecrübeli stoperi Gerard Pique ile maaşında indirime gitmesi için anlaşmaya vardığı belirtildi.

        4

        NTV Spor'un aktardığına göre mevcut sözleşmenin 2024'e kadar geçerliliğini koruyacağı belirtilirken sadece maaşta değişiklik yapılacağı ifade edildi.

        5

        DE JONG VE DEPAY'DAN DA İNDİRİM İSTEND

        Manchester United'ın transfer listesinin ilk sırasında yer alan Frenkie De Jong'dan da maaşında indirime gitmesini isteyen Barcelona, Hollandalı oyuncudan henüz olumlu bir yanıt alamadı.

        6

        İngiliz basınında yer alan haberlerde, Barcelona'nın maaşı sebebiyle Frenkie De Jong'u takımdan göndermek istediği ancak Hollandalı orta sahanın takımda kalmak istediği ifade edilmişti.

        7

        Öte yandan geçtiğimiz sezon transfer edilen Memphis Depay'dan da Barcelona yönetimi, maaşında indirime gitmesini istedi.

        8

        Barcelona, transfer döneminde şu ana kadar 5 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

        9

        Andreas Christensen ve Franck Kessie için bonservis bedeli ödemeyen Katalan ekibi Robert Lewandowski, Jules Kounde ve Raphinha için toplam 153 milyon Euro ödeme yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ