Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin'de tedavi için götürüldüğü hastaneden kaçan hükümlü, annesini ziyarete gittiği Giresun'da yakalandı.

        Cinayet suçundan 24 yıl 8 ay hapis cezası alan C.K, Artvin Kapalı ve Açık Cezaevi'nden tedavi amacıyla götürüldüğü hastaneden bir süre önce firar etti.

        Giresun Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT), C.K'nin annesini ziyaret için Giresun'a geldiğini belirledi.

        Ekipler, C.K'yi annesinin evine düzenlenen operasyonla yakaladı. Jandarma ve adliyedeki işlemleri tamamlanan hükümlü, cezaevine gönderildi.

        Öte yandan, 7 yıl önce bir yakınını öldüren C.K'nin, yurt dışına kaçmayı planladığı için annesi ile vedalaşmak amacıyla Giresun'a geldiğinin tespit edildiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler