Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gonca Vuslateri: Kar motoru benim tutkum - Magazin haberleri
        1

        Bir dergi, 3. etkinliğini bu yıl Uludağ'da gerçekleştirdi. Aralarında Gonca Vuslateri, Akasya Asıltürkmen, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Gözde Kansu, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Merve Oflaz, Tolga Mendi, Burak Serdar Şanal, Kenan Acar, Tuan Tunalı, Ece Begüm Yücetan, Beste Kökdemir, Ersin Arıcı ve Sercan Badur gibi ünlülerin yer aldığı grup, üç gün süren çeşitli etkinliklerde oyunlar oynadı ve karın keyfini doyasıya çıkardı. Birbirinden ünlü isimler, sezonun yorgunluğunu attı.

        2

        ACEMİ ÜNLÜLER KAYAK DERSİNDE

        Ünlü isimler, gün boyu süren etkinliklerde kar üstünde hünerlerini sergiledi. Merve Oflaz ve Kenan Acar gibi isimler kaymayı bildikleri için zirveye çıkarken, Tolga Mendi, Burak Serdar Şanal, Ersin Arıcı ve Begüm Yücetan gibi isimler ise kayak dersi alırken ayakta durmakta zorlandı.

        3

        Renkli gözlükleri ve montu ile dikkat çeken Aslıhan Güner, eşi Mert Kılıç ile birlikte kaymayı denedi.

        7

        Ersin Arıcı ile Burak Serdar Şanal, kar üstünde adeta çocukluk günlerine geri döndü.

        8

        "KAR MOTORU BENİM TUTKUM"

        Neşeli ve renkli tavırlarıyla tanınan oyuncu Gonca Vuslateri, tatil için Uludağ'a gelen ünlülerden. Uzun yıllardır Uludağ'a geldiğini ifade eden ünlü oyuncu, "Küçüklüğümden beri buraya gelirim. Kaymayı pek sevmiyorum ama kar motoruna binmeyi seviyorum" dedi.

        9

        Yaklaşık bir saat boyunca kar üstünde eğlenen Vuslateri, iyi bir sürücü olduğunu gözler önüne serdi. Ünlü oyuncu, yıllar önce Uludağ'a gelirken ufak bir kaza geçirdiğini ve bu yüzden zaman zaman bel ve sırt rahatsızlıkları yaşadığını da itiraf etti.