Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gönül Dağı 19. bölüm fragmanı izle - Gönül Dağı 18. son bölüm

        Gönül Dağı 18. son bölümünde; Taner ve amcaoğulları, kasabaya elektrik santralini kurmuşlardır. Gedelli’nin belediye oluşunun 66. yılına özel bir kutlamayla açılışı yapılacaktır. Bu özel gecenin organizasyon işi de yine amcaoğullarına düşer.. Gönül Dağı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gönül Dağı 18. son bölüm...

        GÖNÜL DAĞI 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        GÖNÜL DAĞI 18. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Taner ve amcaoğulları, kasabaya elektrik santralini kurmuşlardır. Gedelli’nin belediye oluşunun 66. yılına özel bir kutlamayla açılışı yapılacaktır. Bu özel gecenin organizasyon işi de yine amcaoğullarına düşer.

        Açılış için Selami’den konser vermesini isterler, fakat Selami aşırı yemekten rahatsızlanınca sahneye sürpriz birini çıkarmaya karar verirler.

        Asuman, özel bir kostüm ve Aşık Hüma-i mahlasıyla sahneye çıkacaktır. Hepsinin aklında tek bir soru vardır: Asuman babasına yakalanacak mıdır?

        Definenin peşinde olan Muammer ve Hüseyin, haritaya göre kazı yapmaya başlarlar. Kazının sonunda çıktıkları yerde onları nasıl bir sürpriz beklemektedir?

        Bu arada Sefer ve Zahide, çocukların yaşadığı zor zamanları unutturmaya ve onların gönüllerini yapmaya karar verirler. İkisi de bu konuda başarılı olacak mıdır?

        Dilek, babasının hikayesini Gülsüm’den öğrenir. Bu durum Dilek’i nasıl etkileyecektir?

        REKLAM
        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ