Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Gözde Akpınar kimdir? Gözde Akpınar kaç yaşında?

        Betek Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan ve Filli Boya'nın sahibi olan Gözde Akpınar, Gain'in kurucusudur. Filli Boya ile ismi özdeşleşmiş Gözde Akpınar, Gain uygulamasına dair "uzun süredir incelediği ve gönlünde yatan bir iş" demiştir.

        GÖZDE AKPINAR KİMDİR?

        Gözde Akpınar, 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Saint Joseph Fransız Lisesi’nde eğitim aldıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme – İktisat bölümünü bitirdi. Okuduğu üniversitenin sunduğu bir imkânla İngiltere’de Portsmouth Üniversitesi’nde aynı bölümü bitiren Gözde Akpınar, Türkiye’ye döndükten sonra Betek Grubu’nda işe başladı.

        REKLAM

        Gözde Akpınar, Betek Grubu'nda kadın, eğitim ve çevre olmak üzere, birçok farklı alanda sosyal sorumluluk projeleri yürüttü.

        Gözde Akpınar önderliğinde yürütülen projelerden biri de Filli Boya Bilim Kampı projesi oldu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği, TÜBİTAK- TÜSSİDE ve Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinin desteği ile maddi olanakları sınırlı çocuklara yönelik yürütülen projenin yola çıkış hikayesi, toplumda kadını güçlendirmek ve kadının kendi gücünü fark etmesini sağlama amacına dayanıyor.

        Proje; kadının sosyal, siyasi ve ekonomik alanlardaki konumunun güçlendirilmesinde en önemli unsurlar arasında yer alan fırsat eşitliği ve eğitime odaklanıyor.

        Gözde Akpınar, Gain uygulamasının kendi yayın akışı olan, daha büyük ölçüde 1-20 dakika aralığında farklı içerikler ve kategoriler sunan, kendi yayın akışı dışında da kişiyi tanıyan ve akışta kişinin tercihlerini göz önüne alan bir platform olduğunu söylüyor.

        Haberi Hazırlayan: Esra Şaşmaz
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ