Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülben Ergen'e tehdit mesajları soruşturması

        Şarkıcı Gülben Ergen'in cep telefonuna 2 ayrı numaradan hakaret ve tehdit mesajları geldi. Habertürk Haber Merkezi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre, mesajlar üzerine soluğu savcılıkta alan Ergen, avukatı Altın Mimir aracılığı ile suç duyurusunda bulunarak kendisine mesaj atan kişilerin tespit edilmesini istedi. Şarkıcının suç duyurusu üzerine mesaj atan numaraların eski eşi Erhan Çelik'in asistanının kardeşi Murat Emre K. ve yakın arkadaşı Harun G. olduğunu tespit etti. Savcılık 2 şüpheli hakkında hakaret, tehdit ve sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret suçundan soruşturma başlattı. Şüphelilerin ifadesi üzerine Erhan Çelik ve asistanı Seda K. da soruşturmaya dahil edildi.

        REKLAM

        "CAN GÜVENLİĞİM TEHDİT ALTINDA"

        Gülben Ergen şikayetinin ardından Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne giderek şikayetçi sıfatıyla ifade verdi. Kendisinin ve çocuklarının tehlikede olduğunu söyleyen Ergen'in, eski eşinin yakın arkadaşı Harun G. tarafından sosyal medyada paylaşılan mesajın kendi için yazıldığını belirtti. Ergen'in ifadesinde, "'Suskun kral Erhan Çelik senin canını sıkanın kafasını kopartırım... net!..' şeklindeki paylaşımı ile bu şahsın kullanımındaki numaradan şahsıma gönderilen tehdit mesajları birleştirildiğinde can güvenliğimin büyük bir tehdit altında olduğu görülmektedir" dediği öğrenildi. Eski eşi Erhan Çelik ile arasında hukuki ihtilaf olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, hat sahiplerinin ve onları azmettiren kişilerin tespit edilmesini istedi.

        "TEHDİT DEĞİL, TESELLİ MESAJI GÖNDERDİM"

        Ergen'in şikayetinin ardından hat sahipleri Harun G. ile Murat Emre K. şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Çelik'in aile dostu olduğunu söyleyen Harun G.'nin, "Ben tehdit mesajı değil, boşanma süreci ve sonrasını bildiğim için teselli edici mesaj gönderdim. Sosyal medya paylaşımım da Gülben Ergen ve çocuklarıyla alakalı değildir" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

        "KIZGINLIK İÇİNDE GÖNDERDİM"

        Murat Emre K. ise hattın kendisine ait olduğunu ancak Erhan Çelik'in asistanı olan ablası Seda K.'ya verdiğini söyledi. Şüpheli olarak ifade veren Seda K. ise, mesajları Gülben Ergen'e kendisinin attığını anlattı. Çelik'in 7 yıllık asistanı Seda K.'nın, "Erhan Beyin boşanma sürecinde görmüş olduğu haksızlıklar, başka bir erkekle aldatılmış olduğu, medyada alay konusu edilmesi beni son derece rahatsız etti. Ruhumda derin yaralar açılmasına neden oldu. Kendi iç dünyamdaki yıkım nedeniyle depresyona girdim. Kırgınlık ve kızgınlık içinde mesajları gönderdim. Tehdit amaçlı göndermedim, hakaret etme kastım da yoktu" dediği belirtildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ