Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Trakya Üniversitesi'ndeki törende Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 'Kendimi yakacağım' diyen esnaf Şahbaz Şahin'i eyleminden vazgeçirdi

        Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi temel atma töreni sırasında kürsüde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in olduğu anda, protestocu esnaf Şahbaz Şahin, protokele seslenerek zor durumda olduğunu ve yetkililerin kendini dinlemediğini ileri sürdü.

        BAKAN 'GÖRÜŞECEĞİM' DEYİNCE...

        Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi'ndeki Yaşam Merkezi'nde kiracı olduğu ve yönetimin pek çok taahhüdünü yerine getirmediği için zararda olduğunu savunan Şahin, elindeki benzini üzerine dökerek kendini yakacağı tehdidinde bulundu. Bu sırada törende bulunan Sağlık Bakanı MehmetMüezzinoğlu, Şahin'e kendisiyle görüşeceğini söyledi. Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri Şahin'in elindeki benzin dolu şişeyi alarak, Şahin'i Bakan Müezzinoğlu'nun yanına götürdü.

        PROTOKOLDE DERDİNİ ANLATTI

        Bir süre Bakan Müezzinoğlu'yla protokolde oturan Şahin, sorunlarını da Bakan Müezzinoğlu'na anlatma fırsatı buldu.Bakan Müezzinoğlu daha sonra fakültenin temel atma töreninde protestocu esnaf Şahin'i de davet ederek, temele harç dökme butonuna beraber bastılar.Daha sonra Diş Hekimliği Fakültesi açılışına yürüyerek geçen Bakan Müezzinoğlu, Şahin'in sorunlarını da birlikte yürüyerek dinledi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ