Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da eşine fuhuş yaptıran adam yakalandı

        Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği 25 yıl önce evlenen ve 3 çocuk sahibi olan D.G. (45) ile M.T.'nin (45) sosyal paylaşım sitesi facebooktan "swinger" diye bilinen eş değiştirilerek fuhuş yapma sitesine üye olduğunu ve buradan tanıştığı çiftlerle fuhuş yaptığı ihbarını aldı. Polis, bu ihbar üzerine savcılıktan alınan izinle çifti facebook üzerinden takibe başladı.

        Yapılan takip sonucunda çiftin 10 yıl önce boşandığını ancak birlikte yaşamaya devam ettiğini, swinger sitesinden tanıştıkları çiftlerle hem kendi evlerinde hem de tanıştıkları şahısların evlerinde birlikte olduklarını belirledi.

        Polis ayrıca zanlıların sadece Adana'da değil Türkiye genelinde tanıştığı çiftlerle birlikte olduğu, ayrıca kocanın eşini siteden tanıştığı tek erkeklerle de para karşılığı birlikte olmasını sağladığını belirledi. Polis, yaptığı bu tespitler sonrasında internet üzerinden çift ile irtibata geçerek fuhuş amaçlı görüşmek istediğini belirtti. Bunun üzerine çift bu teklifi kabul edip kişi başına 500 lira para alacağını söyledi. Polis, bu anlaşma sonrası daha önceden seri numarası alınmış paralarla birlikte adrese giderek evde kadın ve erkeğe iki kişi karşılığında bin lira para verdi. Polis parayı verdikten sonra kimliğini gösterip şahısları emniyete götürdü.

        Kadının, ifadesinde, 7-8 yıl önce eşinin sosyal paylaşım sitesi facebooktan eş değiştirerek cinsel ilişkiye giren kişileri bulduğunu daha sonra ise bu şahıslarla birlikte olmaya başladıklarını, bu zamana kadar 40-50 çift ile birlikte olduğunu, bunu fantezi amaçlı yaptığını, daha sonra maddi durumları bozulunca eşinin kendisini yine internet üzerinden erkeklere para karşılığı pazarladığını söylediği öğrenildi.

        Zanlı koca M.T. de çiftlerle fantezi amaçlı birlikte olduklarını para almadıklarını ancak eşinin tek erkeklerle birlikte olunca para aldığını söylediği, çaresiz kalınca bunu yaptığını belirttiği öğrenildi. Kadın, ifadesinin ardından serbest bırakılırken, koca mahkemede tutuklandı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ