Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Edirne'de 20 kilo kokain ele geçirildi

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Olin kavşağı olarak bilinen şehir içi otobüs durağında bulunan A.D.'nin yanındaki çantayı durak içine bırakıp etrafı tedirgin hareketlerle gözlediğini fark etti.

        Emniyet güçlerini görünce kaçmaya başlayan zanlı, kovalamaca sonucunda yakalandı.

        Polis ekiplerince muhafaza altına alınan çantada, narkotik köpeği Dark'ın da katılımıyla yapılan aramada 12 pakette piyasa değeri yaklaşık 5 milyon lira olan 20 kilogram 350 gram kokain maddesi ele geçirildi.

        Emniyete götürülen A.D., il merkezinde bulunan bir rezidansta ikamet eden O.M. adlı kişinin yanına misafir olarak İstanbul'dan geldiğini, aracının aynı rezidans önünde park halinde olduğunu söyledi. A.D.'ye ait araçla İstanbul'a seyir halinde olduğu tespit edilen O.M. de Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi girişinde yakalanarak gözaltında alındı.

        İki şüpheliye ait araçlar ve ikamette yapılan aramalarda çok sayıda yabancı GSM hattına ait tek kullanımlık telefon kartları, bilgisayar, ankesörlü telefonlar için kullanılan telefon kartları ele geçirildi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, 'uyuşturucu madde ticareti' suçundan çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ