Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayseri'de beden eğitimi öğretmeni, öğrencisine cinsel tacizden tutuklandı

        Kayseri'de özel bir kolejin beden eğitimi öğretmeni O.Ç., İstanbul'da geziye götürdüğü ortaokul kız öğrencisi, 12 yaşındaki Z.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle, çocuk ve ailesinin şikayeti üzerine tutuklandı.

        Kayseri'deki kolejde ortaokul öğrencilerindan bir grup 8 Nisan'da Beden Eğitimi öğretmeni O.Ç ve okulun kadın matematik öğretmeni H.K tarafından İstanbul gezisine götürüldü.

        İstanbul'da 9 Nisan'da bir otelde konaklayan 6'ncı sınıf öğrencilerden Z.K., ailesini cep telefonundan arayıp, kafiledeki beden eğitimi öğretmeni O.Ç.'nin kendisini saat 03.00 sıralarında odasına çağırdığını ve masaj yaparken göğüslerine dokunduğunu, bu durumdan rahatsız olduğunu iddia etti.

        Z.K. ve ailesi, kafilenin 11 Nisan'da İstanbul'dan Kayseri'ye dönüşü ardından Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Yapılan soruşturmada, diğer öğrenciler, kafiledeki matematik öğretmeni H.K.'nin ifadelerine başvuruldu. Hazırlanan fezleke ile 12 Nisan'da Kayseri 3'üncü Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan beden eğitimi öğretmeni O.Ç., 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

        Şüpheli öğretmen ifadesinde, Z.K.'nin odasına arkadaşlarıyla dışarıda gezmek için izin almaya geldiğini, kendisinin bunu reddetmesi üzerine kendisine iftira attığını, herhangi bir cinsel tacizde bulunmadığı söyledi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ