Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim 2016 İSG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM

        Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce düzenlenen 1. Dönem İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı 30 Nisan 2016 Cumartesi günü yapıldı. Sınava giren adaylar, sınav sonuçlarını sabırsızlıkla beklemeye başladı. Merakla beklenen 2016 1. dönem İSG sınav sonuçları açıklandı.

        İSG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

        15 Mart - 24 Mart tarihleri arasında başvurusu alınan 1. Dönem İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı 30 Nisan 2016 Cumartesi günü gerçekleştirildi. İSG sınavına giren binlerce aday, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Merakla beklenen 1. Dönem İSG sınav sonuçları bugün açıklandı. İSG sınav sonuçlarını aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

        1. DÖNEM İSG SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden T.C. Kimlik numaralarını ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

        İSG 2. DÖNEM SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

        ÖSYM tarafından 18 Mayıs tarihinde açıklanacak olan 1. dönem sınav sonuçlarının ardından gerçekleştirilecek olan İSG 2. dönem için başvurular 11 Ekim - 20 Ekim tarihleri arasında alınacak. 2. Dönem İSG sınavı 3 Aralık 2016 tarihinde geçekleştirilecek. Bu sınavın sonuçları ise 15 Aralık 2016 tarihinde duyurulacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ