Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Gönül Dağı' porjesi tanıtıldı

        GAZETE HABERTÜRK - ANKARA

        Yetiştirmeyurtlarında büyüyen gençlere, mobil telefon operatörlerinde iş imkânı sağlayan “Gönül Dağı” projesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla tanıtıldı.

        Emine Erdoğan, konuşmasında, kimsesiz çocuklara daha güzel bir gelecek hazırlamanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu belirterek, “Bu projenin diğer kurumlara örnek olmasını diliyorum. İnanıyorum ki, Cumhuriyet’in 100. yılına doğru ilerlerken, gençliğe yapılan her yatırım, 2023’te bizi daha güçlü ülke yapacaktır. Gönül Dağı projesi de bu yolda atılan sağlam bir adımdır” dedi.

        Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da, konuşmasında şunları söyledi: “Anasız babasız büyümenin ne olduğunu, ancak bunu yaşayanlar bilir. Ben anamı çok genç yaşlarda kaybettim. 7 kardeşin en büyüğü olarak ablam ve ben, ailenin sorumluluğunu aldık. Hepsini büyüttük, onlara ana, baba ve arkadaş olduk.”

        Törende yetim çocukların yaşam hikâyelerinin anlatıldığı sırada, Emine Erdoğan ve Binali Yıldırım gözyaşlarını tutamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ