Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstanbul'da termometreler 38 dereceyi gösterdi

        Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile sıcak havadan bunalan vatandaşlar kendisini sahil kenarına attı.

        Genç yaşlı her yaştan insanın geldiği Beşiktaş Bebek'te, kimileri denize girerken kimileri de evcil köpeklerini serinlemesi için boğazın serin sularına bıraktı.

        YENİ HAFTADA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

        Sıcak hava Türkiye genelinde önümüzdeki hafta da bunaltmaya devam edecek. Yurdun batı bölgelerinden başlayarak artacak olan hava sıcaklığı, önümüzdeki 1 hafta boyunca etkisini arttırarak, özellikle Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz ile İç Anadolu’nun batısında mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde, doğu bölgelerimizde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ...

        Hafta sonundan itibaren en yüksek hava sıcaklığının: Aydın’da 44, Denizli ve Manisa’da 42, İzmir’de 41, Adana ve Muğla’da 40, Balıkesir’de 39, Edirne ve Bursa’da 38, Antalya’da 37, Afyonkarahisar ve Uşak’da 34, Ankara ve İstanbul’da 33 dereceye ulaşması tahmin edilmektedir.

        Ayrıca Metetoroloji Genel Müdürlüğü sıcak hava dalgası sebebi ile meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarıın dikkatli ve tedbirli olması tavsiyesnde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ