Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bin lira için öldürüp, canına kıydı

        Adana'da oto tamircisi 51 yaşındaki Ercan Günhan'ı öldürüp, daha sonra da kendi canına kıyan 46 yaşındaki C. G.'nin, bin liralık borç- alacak kavgası nedeniyle olayı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

        26 Ekim'de Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, oto tamirciliği yapan Ercan Günhan, işyerine gelen Cem G. tarafından kalbinden tabanca ile vuruldu. Hastaneye kaldırılmak istenen Günhan yolda öldü. Olay yerinden otomobil ile kaçan G., bir saat sonra Tellidere Mahallesi'nde aynı silahı başına dayayıp ateş ederek canına kıydı.

        ÖLDÜRÜP, SİLAHI KAFASINA DAYADI

        İki kişinin ölümü ile sonuçlanan olayı araştıran polis, olayın bin liralık borç- alacak kavgası nedeniyle meydana geldiğini belirledi. Aracını tamir ettiren Cem G., Ercan Günhan'a bin TL borçlandı. Borcunu geciktiren G., Günhan'dan ödeme için zaman istedi. İddiaya göre erteleyeceğini söyleyen Ercan Günhan, ancak borcun 5 bin liraya yükseleceğini söyledi. İkilinin tartışması kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Cem G., belindeki tabancayı çıkartıp, Günhan'ın göğsüne dayadıktan sonra tek el ateş etti. Cem G. daha sonra tamirhanede bulunanların şaşkın bakışları arasında silahı kendi kafasına dayayıp tetiğe bastı, ancak tabanca ateş almadı. Araya giren vatandaşların tepkisi üzerine tamirhaneden çıkıp geldiği otomobile binen Cem G. olay yerinden kaçtı. G., bir saat sonra da aynı tabancayla intihar etti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ