Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Trabzon'da üniversite öğrencileri arasında husumet yüzünden çıkan biber gazlı ve bıçaklı kavgada 3 öğrenci bıçaklanarak yaralandı.

        Ali ZENGİN / AHT

        Trabzon'da üniversite öğrencileri arasında husumet yüzünden çıkan biber gazlı ve bıçaklı kavgada 3 öğrenci bıçaklanarak yaralandı.

        Karadeniz Teknik Üniversitesi Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören O.P.D. (23), H.Y. (22), H.T. (21) ile aynı üniversitede eğitim gören M.K. (22), S.B. (22) ve A.S.K. (20) arasında husumet yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine O.P.D., H.Y. ve H.T. yanlarında taşıdıkları biber gazlarını çıkararak diğer üç öğrencinin yüzlerine sıktı, ardından tekme tokat saldırdı. Bunun üzerine M.K., S.B. ve A.S.K. ise yanlarında taşıdıkları bıçaklarla O.P.D., H.Y. ve H.T.'yı bacaklarından bıçaklayarak yaraladı.

        Beşikdüzü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 yaralı genç tedavilerinin ardından taburcu edilirken, M.K., S.B. ve A.S.K. gözaltına alındı. İfadeleri alınan 3 kişi, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ