Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Trabzon'da sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kişiyle ilişkiye giren genç kızın evlilik hayalleri kendisine gelen bir telefonla kabusa dönüştü.

        ALİ ZENGİN / AHT

        Trabzon'da sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kişiyle ilişkiye giren genç kızın evlilik hayalleri kendisine gelen bir telefonla kabusa dönüştü.

        Trabzon'un Konaklar Mahallesinde önceki gün meydana gelen olayda N.K (21) isimli genç kız, sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı İ.G (25) ile bir otelde buluşarak ilişkiye girdi. Erkek arkadaşı İ.G ile evlilik hayalleri kuran genç kız N.K bir süre sonra kendisine gelen bir telefonla "senin görüntünü çektik bizimle tekrar ilişkiye girmezsen bunu internette yayarız yada 500 TL para ödeyeceksin" diye tehdit edikten sonra hayal kırıklığına uğradı.

        Bu sözlerin üzerine korkarak panik yapan N.K ismindeki kız kendisini telefonla arayarak tehdit eden İ.G ile buluşarak 300 TL para ve kendisine ait cep telefonunu vererek görüntülerin silinmesi için anlaşmasının ardından Taksim Polis merkezine giderek başından geçen olayları anlatarak arkadaşı İ.G'den şikayetçi oldu. Polis tarafından göz altına alınan İ.G'nin alınan ifadesinin ardından genç kızın uygunsuz görüntülerinin arkadaşı A.Ş (28) nin cep telefonunda kayıtlı olduğunu söylemesi üzerine göz altına alındı. Genç kızın şikayeti üzerine göz altına alınan İ.G ve A.Ş ifadelerinin ardından savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ