Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bekir Bozdağ'a saldırıyla ilgili açıklama!

        Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Hacıbektaş-ı Veli Anma törenlerinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yapılan yumruklu saldırı sonrasında Nevşehir'de 5 polis memurunun açığa alınmasıyla ilgili olarak, ''Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nde bu konuyla ilgili bir teftiş var'' dedi.

        Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, yaptığı açıklamada, şu anda Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli müfettişlerin soruşturmaya devam ettiğini bildirdi. Ceylan, şu anda 5 polis memurunun açığa alındığını söyledi. Vali Ceylan, ''Hacıbektaş'ta Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ'a yapılan saldırı sonrasında şu anda Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nde bu konuda bir teftiş var. Müfettişlerimizin yapmış olduğu bir uygulama. Konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Soruşturmalar neticesinde bir gelişme olursa, bu da değerlendirilecek'' diye konuştu.

        Vali Ceylan, ''Bundan sonra yine herhangi bir açığa alınma söz konusu mu'' sorusu üzerine ise, '''Müfettişlerimizin yapmış olduğu uygulamalar neticesinde şu anda bu konuda herhangi bir şey söyleyecek durumda değilim. Müfettişlerin yapmış olduğu çalışmalar sonrasında bu konu değerlendirilecektir. Şu anda 5 polis memuru açığa alındı'' cevabını verdi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ