Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da soyguncu neye uğradığını şaşırdı

        NEŞET KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Adana'da kuyumcu soymak isteyen bir kişi, silah doğrulttuğu tezgahtar kadının biber gazı ile karşılık vermesi sonucu neye uğradığını şaşırdı. O sırada işyerinin arkasında olan kuyumcunun eniştesi de silahını çekerek havaya ateş açtı. Polis, kaçan yüzü maskeli gaspçıyı arıyor.

        Adana'nın Yüreğir İlçesi Kiremithane Mahallesi'ndeki Yıldırım Kuyumculuk'a giren yüzü maskeli soyguncu, tabancasını kuyumcu Ayşe Yıldırım'a doğrultup, "Bu bir soygundur, altınları poşete doldur ver, yoksa seni öldürürüm" dedi. Kuyumcu Yıldırım, "Tamam" diyerek tezgahın altından poşet alır gibi yapıp, önceden tedbir amaçlı koyduğu biber gazını soyguncunun yüzüne sıkmaya başladı.

        ARKASINA BAKMADAN KAÇTI

        Gözleri yanarak etkisiz hale gelen soyguncu acıyla kaçtı. Kuyumcu Ayşe Yıldırım, kaçan soyguncunun arkasından "Yakalayın soyguncu kaçıyor" diye bağırdı. Kuyumcu Yıldırım'ın eniştesi Mehmet Şeker de duyduğu sesler üzerine olay yerine gelerek, tabancasıyla havaya 2 el ateş etti.

        GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

        Soygun ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, güvenlik kamera görüntülerinden soygun girişiminde bulunan kişinin kimliğini belirledi.

        SOYGUNCU BABA-OĞUL ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

        Kaçan soyguncunun yakalanması için çalışma başlatıldı. Adana'da daha önce meydana gelen kuyumcu soygununda soyguncular kendilerine engel olmak isteyen baba ve oğlu öldürmüş, 5 kişiyi de yaralamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ