Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Topbaş ve Sarıgül Feshane'de

        Bu yıl ilki düzenlenen Feshane Bitlis günleri fuarı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ağırladı. Fuar alanına aynı dakikalarda gelen ikilinin, karşılaşmamak için büyük çaba harcadığı gözlenirken, Kadir Topbaş'ın geldiği sırada Sarıgül'ü destekleyenler 'Çare Sarıgül' diye bağırmaya başladı.

        Mart ayında düzenlenecek olan yerel seçimler öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışması beklenen iki ismin de halkla yakın temas kurması gözlerden kaçmazken, fuar alanını 1 saatten fazla dolaşan ve her stantta bulunan yöresel yiyeceklerden tadan Kadir Topbaş'ın aksine, Mustafa Sarıgül, Feshane'yi daha kısa sürede terk etti.

        TÜRKİYE'DE HER İL BİR ÜLKE ÖZELLİĞİNDE

        Feshane'yi gezip, Bitlis'in lezzetlerinden tadan Kadir Topbaş, Türkiye'nin çok zengin bir ülke olduğunu ve hemen her ilin bir ülke özelliği gösterdiğini söyledi. Topbaş, " Bugün burada Bitlis günlerinin stantlarını ziyaret etmeye çalışıyorum, o kadar güzellik ve zenginlik var ki belki de birkaç gün ayırmak gerekir çünkü birkaç saatte bitmesi mümkün değil. Belki yerine gidip, bu tadı ve bu güzelliği yaşamak lazım" diye konuştu. Bitlis'in kar helvası ve balından yiyen Topbaş, " Biraz önce sordum, bana tüm ürünlerin tamamen doğal olduğunu söylediler. Bitlis'in balı, kar şerbeti ve cevizi gerçekten harika, organizasyonda emeği geçen Bitlis Valisi'ne, Belediye Başkanı'na ve ilçe idarecilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ