Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Gül ailesi tarifeli uçakla ABD'ye gitti Cumhurbaşkanı Gül Gül ABD'ye tarifeli seferle gitti Gül çifte Mehmet Emre'nin mezuniyet töreni için ABD'ye gitti

        Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, oğlu Mehmet Emre'nin Harvard Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine seyahatin özel olması sebebiyle tarifeli uçakla gitti.

        Gül, eşi ile 'CBK' uçağı ile Ankara'dan İstanbul'a geldi. Gül ve eşi, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde bir süre dinlendi. Bu sırada diğer yolcular uçağa alındı. Ziyaret resmi olmadığı için Gül çifti, özel 'CBK' uçağı yerine Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile ABD'nin Boston şehrine gitti.

        KONFERANS VERECEK, İŞADAMLARIYLA GÖRÜŞECEK

        Oğlu Mehmet Emre Gül'ün mezuniyet törenine katılmanın yanı sıra Cumhurbaşkanı Gül, Harvard Üniversitesi'nde Türkiye'nin çevresindeki güncel, bölgesel gelişmelerle ilgili bir konferans da verecek. Gül, ziyareti sırasında önde gelen Amerikalı şirketlerin üst düzey yöneticileriyle görüşecek. Boston ve çevresindeki Türk akademisyenlerle bir araya gelecek.

        Boston Belediye Başkanı Martin J. Walsh, New York eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg ve Başkan Obama'nın Ulusal Güvenlik eski Danışmanı James Jones gibi yönetici ve kanaat önderlerini kabul edecek.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ