Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Ölü fare' cinayetinde karar çıktı

        Olay 29 Eylül günü Emek Mahallesi, 2186 Sokak'ta meydana geldi. Zeliha Tavşancı, evinin önünde okula gitmeye hazırlanan torununa su içirirken elinde bıçakla gelen Abdullah Ç., "Evime ölü fareleri sen mi koydun?" diyerek kadına saldırdı. Torununun gözü önünde Zeliha Tavşancı'yı öldüren Abdullah Ç.'yi, sokaktaki esnaf etkisiz hale getirdi ve polise haber verdi.

        Gözaltına alınan Abdullah Ç., polisteki ifadesinde bir süredir evine ölü fareler bırakıldığını belirterek, "Her tarafta ölü fareler vardı. Evime her gün ölü fareler koyuyorlardı. Bunu da o kadın yapıyordu. Bu nedenle artık dayanamadım ve ölü farelerden kurtulmak için kadının yanına gittim. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi. Abdullah Ç., ifadesi sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açılan Abdullah Ç.'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının anlaşılması için de ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönderilmesi talep edildi. Dava önümüzdeki günlerde başlayacak.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ