Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (1 Haziran 2019 Cumartesi)
        1

        Ay Boğa’da Uranüs ve Venüs arasında ilerliyor. Huzur arayışı içsel karışıklıkla çatışıyor. Ardından akşamüstü Satürn ve Güney Ay Düğümü ile görünüme giriyor. Ailevi hassasiyetler, anne ile ilgili sorunlar olası. Gün boyu anlam arayışları artarken zorunlu sadeleşmeler açığa çıkıyor, odaklanma, çalışma ve üretim ön planda. Ayuverdik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Beyaz

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tutkuyla bağlı olduğunuz ancak sizi sınırlayan tutumların farkına varacağınız bir gündesiniz. Kaynakları yapılandırmak adına imkanları gözden geçirebilirsiniz. Uzun süredir devam eden yorucu işler, stresli koşullar bugün değişim korkunuzu açığa çıkarmış olabilir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu başkalarının üzerinde olumlu etki bırakmak adına çabanız olabilir. Odaklanma, çalışma ve üretime yoğunlaşın. İlişkilerinizde kontrol ve güç konularıyla ilgili zorlanmalar varsa akşamüstü hassasiyetler gelişebilir.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu değişim, yenilenme ve ilerleme adına stresli koşullarda bulunabilirsiniz. Zaman zaman endişe, yılgınlık, zihinsel yorgunluk hissetseniz de huzurlu koşullarda bulunmaya çalışmak faydalı olur.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu gelip geçici işlerle uğraşırsanız hevesiniz kırılabilir. Hedeflerin doğru tespit edilmesi önem kazanıyor. Bireysel ve profesyonel ilişkilerde güç ve kontrol konuları sizi yorabilir. Değişen koşullara adaptasyon sorunu olabilir.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde sıkışıp kaldığınızı sosyal roller sizi zorlayabilir. Bireysel hedeflere yoğunlaşmak faydalı olur. Günlük işlerde sabır ve sadeleşme konuları öne çıkıyor. Kişisel doyum sağlayan konulara yoğunlaşın.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni kavrayışlar geliştirmek için sizi zorlayan koşullar olası. Yaşamın gelişen ve değişen düzenini hatırlatan bir süreçtesiniz. Gün içinde yaşanan olaylara bu gözle bakın. Özgürlük ihtiyacınız sorumluluklarla çelişebilir.

        8

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu duygularınız kontrolsüz biçimde değişkenlik gösterebilir. Süreci kabullenip tanımak, sağlıklı tepki vermek için faydalı olur. Gelir gider dengesini korumakta zorlanabilirsiniz. Başkalarının fikirlerini düşünmeden kabul etmek uzun vadede zararlı olur.

        9

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerde yapıcı tutumlar faydalı olur. Koşullar değiştiği halde ısrarla sürdürmeye çalıştığınız konularda hassasiyetler belirginleşiyor. Ortak anlayış geliştirmek, olayları farklı bakış açılarıyla değerlendirmek önemli.

        10

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu vicdani tutumlar önem kazanıyor. Eş ya da partnerinize karşı tepkisel tutumlar içindeyseniz objektif davranmak önemli. Günlük işler hızlı ilerleyecek. Ruh beden dengesini koruyun ve sağlığınıza dikkat edin.

        11

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyunca dürüstlük, sürdürebilirlik ve faydalı olmak arzularınızla kontrol ve güç düşkünü manipülatif güdüleriniz çatışma halinde olacak. Özde yatan mesele içsel uyum olduğu için bunu sağlıklı ifade edeceğiniz koşullarda bulunun.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sürdürülmesinde fayda olmayan idealleri ve değerleri dönüştürmek adına önemli olaylar gelişebilir. Ailevi hassasiyetlerin öne çıktığı bir gündesiniz. Olayları enine boyuna tartmadan tepkisel tutumlar sergilemeyin.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu yakın çevrede gelişen olaylar sizi zorlayabilir. Yakınlarınızın sağlık hassasiyetleri gelişebilir. Sosyal çevrenizde önyargısız tutumlara duyulan ihtiyaç belirginleşiyor. İnanç çatışmalarından uzak durmak faydalı olur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ