Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (29 Haziran 2019 Cumartesi)
        1

        Bugün Ay, Satürn, Neptün, Plüton ve Mars ile pozitif bir şekilde bağlantılıdır; bu nedenle plan yeteneğiniz, sabır, empati ve sanat, sevgi ve macera anlayışı, güçlü aksiyon ve cesaret alanları büyük ölçüde haritada parlıyor. Durumdan olabildiğince yararlanmalıyız. Boğa’daki Ay Oğlak’taki Satürn’le açı yapıyor. Bu bize sorumluluk ve organizasyon yeteneği sunar. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için tüm enerjisini kullanabilirsiniz. Hedeflerinizle yüzleşiyorsunuz ve aklınız coşku ve niyetinizden ilham alıyor. Bu koşullar kariyeriniz için çok yararlı olacak. Akşam saatlerinde, Boğa’daki Ay, Yengeç’teki Mars’la açı yapıyor. Bu bize güçlü bir irade, cesaret ve maceracı bir ruh verir. Açık görüş olacağımız bir gün.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kendinize güvenin. Sözlerinizle etrafınızdakileri etkileyeceksiniz. Kendinizi bir anda bir aktivitenin merkezinde bulunuyorsunuz. Öğrendikleriniz dönüştürücü olabilir. Sohbete aktif olarak katılın.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kulaklarınızı yeni fırsatlar için açık tutun. Bugün tanışayacağınız biri ileride en iyi arkadaşınız olabilir. Etrafınızdaki kişilerle sohbet etmekten çekinmeyin. Tesadüfler bugün size tatlı sürprizler getirecek.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün diğer insanlardan gelen etkiler, zihninizde ciddi dönüşümlere neden olabilir. İnanç sistemlerinizde birtakım sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Hayatınızı nasıl yaşamanız gerektiği konusundaki sosyal sınırlardan kurtulmak için şeyler yapacaksınız.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün aklınızda ne olduğunu söylemek endişeli olabilirsiniz. Kelimeler dilinizin ucunda ve dökülmelerine izin vermekten korkuyorsunuz. Dikkatli olun çünkü sözleriniz karşınızdaki kişiye düşündüğünüzden daha sert gelebilir. Diğer insanların duygularına karşı duyarlı olun.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çok fazla beyin gücü gerektiren işlere dikkat edin. Bir süredir konuşmadığınız ve özlediğiniz insanlarla iletişim kurun. Sesinizi duymak onlar için hoş bir sürpriz olacak; sizin için de tahmin etmeyeceğiniz artıları olabilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir şeyin yapılması gerektiğini gördüğünüzde konunun kontrolü elinize alın. Bakış açınızı başkalarının işini kolaylaştırmak için değiştirmeyin. İnsanlar sizin yolunuza çıkarsa, onlarla yüzleşin.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün açıkça düşünebileceksiniz. Çalışmanız gereken şeylerle ilgili elinizden gelenin en iyisini yapın. İşinizi yapın ve başkalarının draması üzerinde durmayın. Eviniz için yeni bir alete ya da cihaza yatırım yapmanın tam zamanı.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Konuşmak için bir davet beklemeyin. Kimse ne düşündüğünüzü sormayacak. Kendinizi ifade edin. Diğer insanlara kendilerini ifade etmeleri için bolca zaman verdiniz. Şimdi sizin fikrinize uymak zamanı. Gözlemci olmayın. Aktif bir oyuncu olun.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşüncelerinizin arkasında büyük bir güç var, bu yüzden akıllıca kullanın. Çalışmak ve ne kadar başarabileceğinizi görmek için bu enerjiyi kullanın. Şans sizden yana. Yeni fikirlerle öne çıkın ve arkanıza bakmayın. Fırsatların üzerine tereddüt etmeden atlayın.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ne bekliyorsunuz? Her zaman evde kalarak yeni biriyle buluşmayacaksınız. Bugün birşeyler yapın. Birini seviyorsanız, ona söyleyin. Yarın ne olacağını asla bilemezsin. Kontrolü elinize alın ve gerçek duygularınızı ifade edin.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün zaman kaybetmeyin. Cesaretle hareket edin. Zekâ ve keskin zihniniz size üzerine atlamanız gereken fırsatları sunacak. Gruplarla bağlantı kurun ve projelere katkıda bulunun. Bugün hiçbir şey sizin dikkatinizden kaçmayacak. Beyninizi çalıştıran zekâ ve bulmaca oyunlarının tadını çıkarın.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün harekete geçmenizi isteyen güçlü bir güç var. Birisi amaçlarınıza karşı çalışıyor ve sizi yanlış yola sokmaya çalışıyor olabilir. Fikirlerinizi başkaları kadar ifade etme hakkınız da var. Her durumda zirveye çıkmak için zihninizin gücünü kullanın. Özgürlük bir zihin halidir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ