Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (3 Temmuz 2019 Çarşamba)
        1

        Yengeç’deki Ay Oğlak’taki Satürn ile karşı karşıya! Bu muhalefet şüpheyi, gizliliği ve melankoliyi yansıtıyor. Aşkla ilgili olarak, iyi bir seçim yapılamaz. Haritada, dişi yapıların düzensizliği ve hatta ayrılması görülüyor. Venüs, akşam Yengeç burcuna girecek. Venüs, Yengeç burcuna girdiğinde, aşk ilişkileri ve sevgi bağları iyi harika olacak. Sevgi alıp sevgi veriyorsunuz. Olağanüstü bir hayal gücünüz olacak. Ne yazık ki kolayca incinebilirsiniz.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir arkadaşınız size kötü bir öneride bulunabilir, bu yüzden kimsenin zoruyla kararlar almadığınıza emin olun. Düşünmek için zamana ihtiyacınız var, ama şartlar sizi hemen harekete itecek. İçgüdülerinizi takip edin.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş yerinizde liderlik rolü üstlenmeniz istenebilir ve yakında kariyerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte, fazladan evrak işleriyle veya işle ilgili seyahatlerde zorluk yaşayabilirsiniz. Bazı beklentilerinizi veya değerlerinizi zorlayan fikirlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğer bir ebeveynseniz, şu anda yapabileceğiniz en iyi şey, çocukları uzun süre rahatlamak ve dinlenmek için yüzme, plajda oyun, piknik gibi bir etkinliğe götürmektir. Çok sportif veya tehlikeli bir şey denemeyin.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çok uzun zamandan beri kitaplığınızda bulunan romanı okumak, kendinize biraz zaman ayırmak ya da ders çalışmak için beklenmedik bir seyahat fırsatınız olabilir. Bir tatil yapmayı düşünüyorsanız, tahmin etmeyeceğiniz bir promosyona denk geleceksiniz.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir arkadaşınız sizi kısa bir süreliğine dışarı çıkarmak isteyecek ama siz gitmek istemiyorsunuz. Evde kalıp aklınızda uzun süreden beri bulunan gelecek planlarını gözden geçirmeyi düşüneceksiniz. Ancak, eğer bekarsanız, arkadaşınıza teslim olmak ve dışarı çıkmak size sürprizler getirebilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakında bir tatile çıkmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bütçeniz konusunda aklınızda soru işaretleri olabilir. Öyleyse, yurt içindeki olasılıklar size daha eğlenceli ve uygun fiyatlı gelebilir. Bu aralar, ihtiyaç duyduğunuz da düşük stresli bir mola.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir yöneticinizi veya müşterinizi şu anda çok ciddiye almayın. Tutumları, kim olduklarının veya nerede olduklarının bir yansımasıdır ve günün sonunda, gerçekten önemli olmayacaktır. Sadece elinizden geleni yapın ve çok ters cevap vermeyin. Kendinizi savunmak geri tepebilir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Toplumunuzda yeni bir liderlik rolü üstlenme fırsatını elde edebilirsiniz. Öğretmen, konuşmacı veya rehber gibi bir rol üstlenebilirsiniz. Normale oranla daha alışılmadık iletişim kanalları kullanacağınız bir gün olacak.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün beraber çalıştığınız veya birlikte yaşadığınız insanlar biraz dengesiz ve değişken. Bu nedenle dikkatiniz dağılabilir. Bugün tartışmaya girmekten kaçının. Sakin bir şekilde kendinizi ifade edin.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Son birkaç gün içinde yaşadığınız finansal iniş ve çıkışlar üzerinde kontrolü ele alıyorsunuz. Bugün tüm konularda kararları alan ve her şeyi kontrol altına alan kişi olmak isteyeceksiniz. Hala birtakım engeller olsa da, işyerinde olumlu haberler alabileceğinize dair iyimser işaretler var.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün alabileceğin tek kelimelik bir mesaj olsaydı, bu kelime "yatırım" olurdu. Yalnızca yeni bir tasarruf hesabı açmayı düşünüyor olabilirsiniz, ancak karşınıza daha büyük kazanç sağlayabileceğiniz bir fırsat çıkabilir.