Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (4 Mayıs 2019 Cumartesi)
        1

        Güne Ay Uranüs kavuşumu ile başlıyoruz. Özgürleşme, alışılanın dışına çıkma arzumuz yüksek. Yeni ay öncesi tepkisel tutumlar artarken bireysellik öne çıkıyor. İlişkilerde kurallar ve geleneksel sınırları zorlama arzusu yüksek. Ay iyice küçüldüğü için bedensel hassasiyetler olası. Konsantrasyon süresi kısıtlı. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Nar kırmızı

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu bireysel ve profesyonel ilişkilerde sınırları zorlayabilirsiniz. Konuların içinde dağılma, konsantrasyon bozukluğu olası. Finansal konularda ani dalgalanmalar harcamalar gelişebilir.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ilişkilerde sınırları zorlayabilirsiniz. Ailevi hassasiyetler gelişebilir. Bir süreci kapatıp yenisine geçmek üzere hazırlıktasınız. Gün boyu duygularınıza önem verin.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu duygularınız değişken. İlişkilerde kuralları zorlayabilirsiniz. Güncelliğini sizin için yitirmiş konuları bırakmak adına içsel zorlanmadasınız. Kendinize çok yüklenmeyin.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sosyal ortamlarda gerginlikler yaşanabilir. Doğru anlaşılma arzunuzla sevdiklerinize duygusal baskıda bulunursanız daha zor koşullar yaratırsınız. Bireysel ihtiyaçlara yoğunlaşın.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde zihinsel yoğunluk bedensel hassasiyet olarak açığa çıkabilir. Üretim konularında eksiklerinizi gözden geçirin. Bireysel ve profesyonel ilişkilerde ani olaylar yaşanabilir.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Olayların akışı gün içinde zorlayıcı olabilir. Geleneksel sınırların dışına çıkma arzunuz artıyor. Olumsuz fikirlere takılmadan akışta olmak önemli. Dünya görüşünüze katkı sağlayan gelişmeler olası.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu önemli kararlar alıp uygulamak durumundasınız. Uzun vadeli planlarınız dönüşüyor. İlişkilerde sizden beklenenin dışına çıkıp özgürleşiyorsunuz. Akışta olmak önemli.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu ilişkilerde kopuşlar olası. Yaşamınızda bir dönemin sonlandığını fark ediyorsanız kaygıya düşmeden akışta olun. Yenilenen ihtiyaçlara göre yeni dönem hızlı biçimde başlıyor.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün günlük rutinler, iş konularında önemli kararlar verebilirsiniz. Değişim fikri sizi zorlasa da akışta olun. Gün içinde sağlık hassasiyetleri gelişebilir. İlişkilerde ifadeler sertleşebilir.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu bireysel ve profesyonel ilişkilerde tepkisel tutumlarınız artıyor. Bireysel ihtiyaçları göz ardı etmeden akışta olmak önem kazanıyor. Kendinizi çok zorlamayın, sağlık hassasiyetler olası.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu hayalleri gerçekleştirmek adına risk almak isteyebilirsiniz. Harcamalarda abartılı tutumlardan kaçının. İlişkilerde hassasiyetler veya sonlanmalar olası.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün boyu dikkatsizlik ve kafa karışıklığı olası. Ailevi konularda hassasiyetler yaşanabilir. Bireyselliğin sizin için önem kazandığı bir dönem başlıyor, açık fikirli tutumlar önemli.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ