Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Killer Haberleri, Güncel Killer haberleri ve Killer gelişmeleri

Killer haberleri

Son dakika Killer haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Killer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Killer haber sayfamızda...
  • Kil Maskesi Nedir

    Sağlık, 30 Ocak 2024

    Kil Maskesi Nedir

    Cilt sağlığı özellikle kadınlar için ehemmiyet içeren konulardan biridir. Temiz ve ışıltılı bir cilt için pek çok marka adeta yarış halinde. Ancak doğal yöntemlerle de bu görünüme kavuşabilir ve cildinizdeki nem dengesini sağlayabilirsiniz. Kil maskesi nedir, ne işe yarar ve nasıl uygulanır? Erkek ve kadın için kil maskesi faydaları nelerdir? İşte, detaylar.

  • Rüyada Uzun Kıl Görmek

    Yaşam, 26 Ekim 2023

    Rüyada Uzun Kıl Görmek

    Rüyasında uzun kıl gören kişiler tarafından rüyada uzun kıl görmenin manası araştırılmakta ve merak edilmektedir. Peki rüyada uzun kıl görmek ne anlama gelir? Uzun kıl ile ilgili rüya tabirleri yazımızın devamında…

  • At kılı fırçası doğru kullanımı

    Sağlık, 25 Ekim 2023

    At kılı fırçası doğru kullanımı

    At kılı fırçası uzun zamandır kullanılmaktadır ancak son dönemde popüler olduğu görülmektedir. Kullanımı ve faydaları hakkında merak edilen bazı noktalar bulunmaktadır. Faydaları açısından önemli olduğu bilinmektedir ancak kullanım şekline önem verilmesi gerekmektedir. Bu fırçanın nasıl kullanıldığı hakkında merak edilen birçok soru vardır. Cilt sağlığı açısından oldukça önemli olduğu bu fırçaların kalitesine ve ne aralıklar ile kullanıldığına da mutlaka önem verilmesi gerekmektedir.

  • Kıl dönmesi ameliyatı sonrası dikkat edilmesi gerekenler

    Sağlık, 20 Ekim 2023

    Kıl dönmesi ameliyatı sonrası dikkat edilmesi gerekenler

    Kıl dönmesi genelde erkeklerde ve kuyruk sokumu bölgesinde meydana gelen cilt rahatsızlığı olarak biliniyor. Aynı zamanda dökülen kılların gözeneklerden ya da boşluklardan deri içerisine gömülmesi de kistik bir yapı oluşturmasıyla ortaya çıkar.

  • Kuyruk sokumunda kıl dönmesi nasıl geçer?

    Sağlık, 21 Ağustos 2023

    Kuyruk sokumunda kıl dönmesi nasıl geçer?

    Kıl dönmesi kuyruk sokumunda olduğunda oldukça rahatsız edicidir. Yaşam kalitesini olumsuz etkileyen kıl dönmesinin vakit kaybedilmeden tedavi edilmesi gerekmektedir. Kıl dönmesi sadece kuyruk sokumunda olmaz. Ama bu bölgede olduğunda daha büyük rahatsızlık verir. Kıl dönmesi fark edildiğinde hemen uzman bir doktorla görüşmek gerekmektedir.

  • Kıl kurdu neden olur, nasıl geçer?

    Sağlık, 18 Ocak 2023

    Kıl kurdu neden olur, nasıl geçer?

    Kıl kurdu, oldukça yaygın bir bağırsak paraziti olarak bilinmektedir. Bu kurtlar ince, beyaz renklidir. Uzunluğu ise 6 ile 13 mm arasında değişmektedir. Bu durum daha çok okul çağında olan çocuklarda görülen bir sorun olduğu bilinmektedir. Mikroskobik boyuta sahip olan küçük yumurtalar çocuklar arasında kolayca yayılabilmektedir. Kıl kurdunun tedavi sürecinde ilk olarak kıl kurtlarını öldüren oral ilaçlar kullanılmaktadır. Ayrıca kişinin kıyafetlerinin mutlaka çok temiz tutulması gerekmektedir. Bunun yanında aynı evde kalan insanlarında hijyene mutlaka dikkat etmesi gerekmektedir. Peki kıl kurdu neden olur? Kıl kurdu nasıl geçer? Kıl kurdu evde doğal tedavi yöntemleri nelerdir?

  • Kadınlarda kıl dönmesi belirtileri

    Sağlık, 12 Ocak 2023

    Kadınlarda kıl dönmesi belirtileri

    Kıl dönmesi, hem kadınlarda hem de erkeklerde görülen bir hastalıktır. Vücudun her yerinde kıl dönmesi meydana gelebilir. Kıl dönmesi, kılın bir yerde birikmesi ve deri üzerine çıkamaması ile oluşur. Genelde erkeklerde özellikle tıraş sonrası ortaya çıkan kıl dönmesi kadınlarda da görülebilmektedir. Bu kıl dönmesi iltihaplanmaya da neden olabildiği için nedenleri ve tedavisi merak konusudur.

  • Kil maskesi faydaları

    Sağlık, 10 Ocak 2023

    Kil maskesi faydaları

    Cilt sağlığı başta kadınlar olmak üzere tüm bireylerin dikkat ettiği ciddi bir konudur. Cilt sağlığını korumak ve ciltte olan sorunları düzeltmek için nem dengesini korumak ve bu dengeyi sağlarken gözenekleri temiz tutmak en önemli konulardan biridir. Zaman içerisinde, çevresel etkilerden genetiğe kadar dayanan pek çok sebepten dolayı hasar gören ciltler erken yaşlanma gibi problemlerle de karşı karşıya kalabiliyor. Cilde iyi gelen belli başlı ürünlerden olan kil maskesi etkisini merak eden kişiler belli başlı soruları sosyal medya üzerinden araştırıyorlar.

  • Ameliyatsız kıl dönmesi tedavisi mümkün mü?

    Sağlık, 17 Eylül 2021

    Ameliyatsız kıl dönmesi tedavisi mümkün mü?

    Kıl dönmesi, 15-25 yaş arası erkeklerde kadınlara oranla 3 kat daha fazla görülüyor. İlk oluştuğu dönemde şikayetler belirgin olmayabilir. Uzun süre ağrısız şişlik şeklinde devam eder. İçi dolu kıl dolu olan bu kistik yapılar zamanla enfekte olarak kıl dönmesi apsesini oluşturur. Zamanında müdahale yapılmadığı takdirde bu enfekte kistteki iltihaplanma etraf dokulara yayılarak büyüyebilir ve vücudun diğer kısımlarına da sıçrayabilir. Genel Cerrahi-Meme-Tiroid ve Onkolojik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Emin Güneş yazdı...

  • Kıl dönmesi belirtileri ve tedavisi

    Nedir, 09 Eylül 2020

    Kıl dönmesi belirtileri ve tedavisi

    Halk arasında kıl dönmesi olarak da bilinen pilonidal sinüs, özellikle erkeklerde kadınlara göre en az üç kat daha yüksek oranda görülür. Peki kıl dönmesi nedir? Kıl dönmesinin sebepleri ve belirtileri nelerdir? Kıl dönmesi nasıl tedavi edilir?

  • Yeşil kil maskesinin mucizevi etkisi

    Sağlık, 19 Ağustos 2020

    Yeşil kil maskesinin mucizevi etkisi

    Yüz maskesinde kullanılan killer; yeşil, beyaz, pembe ve sarıdır. Bunlar arasında en yaygın olan yeşil kilin cilde pek çok yararı olduğu kanıtlanmıştır. Peki yeşil kil maskesinin etkileri ve faydaları nasıldır?

  • Cilt tiplerine göre kil maskesi uygulamaları

    Nasıl Yapılır, 27 Temmuz 2020

    Cilt tiplerine göre kil maskesi uygulamaları

    Kil maskesi uygulamasının cilde pek çok faydası kanıtlanmıştır. Cildi canlandırarak pürüzsüz görünmesini sağlamayan bu uygulama, farklı cilt türlerine göre farklı şekillerde yapılmalıdır. Peki kil maskesi hangi ciltlere uygulanır? Cilt tiplerine göre kil maskesi uygulamaları nasıl olmalı?

  • Yağlı ciltler için kil maskesi!

    Nasıl Yapılır, 21 Haziran 2020

    Yağlı ciltler için kil maskesi!

    Kil ile yapılan maskeler cildin doğallığını kazanmasına da fayda sağlamaktadır. Kil ayrıca cildin fazla yağının alınmasında etkili olan bir üründür. Özellikle yağlı bir cilde sahip olanlar kil maskesiyle ciltlerini temizleyebilirler. Peki yağlı ciltler için kil maskesi nasıl yapılır? İşte tarifi ve hazırlanışı...

  • Kile antibakteriyel özellik kazandırdı!

    Sağlık, 23 Ağustos 2018

    Kile antibakteriyel özellik kazandırdı!

    Prof. Dr. Saadet Yapar, yaptığı çalışma sonucu kile antibakteriyel özellik kazandırmayı başardı. Yapar, "Testlerini yaptık, bazı bakterilerde etkili olduğunu gördük ve patent başvurumuzu yaptık" dedi

  • Evde yapabileceğiniz 5 farklı kil maskesi tarifi!

    Yaşam, 30 Haziran 2018

    Evde yapabileceğiniz 5 farklı kil maskesi tarifi!

    Kil maskesi, ciltte oluşan sivilce ve aknelerin önüne geçmek, cilde ferahlık vermek ve cildi sıkılaştırmak adına kadınların vazgeçemediği doğal bakım yöntemlerinden biri olmuştur yüzyıllardır. Biz de içeriğinde bulunan doğal minareller sayesinde cilde büyük faydaları olan kil maskesine biraz çeşitlilik katalım dedik ve 5 farklı kil maskesi tarifini bir araya getirdik! İşte evde yapabileceğiniz 5 farklı kil maskesi tarifi!

  • Kıl dönmesinden utanıp doktora gitmeyenlere uyarı!

    Sağlık, 19 Nisan 2018

    Kıl dönmesinden utanıp doktora gitmeyenlere uyarı!

    Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Sedat Ocak, özellikle erkeklerin kabusu olan kıl dönmesini ciddiye almayıp, utanıp doktora gitmeyenlere uyarıda bulunarak, bu sağlık probleminin tedavi edilmediği takdirde ciddi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti

  • Kıl dönmesiyle ilgili yanlış bilinenler!

    Sağlık, 09 Nisan 2016

    Kıl dönmesiyle ilgili yanlış bilinenler!

    Kıl dönmesi sorunu yaşıyorsanız bunları yapmayın...

  • Kıl dönmesine karşı dikkatli olun!

    Sağlık, 11 Ocak 2016

    Kıl dönmesine karşı dikkatli olun!

    Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erhan Reis, kıl dönmesi ve tedavisi hakkında merak edilenleri anlattı

  • Kıl çadır para bastı

    Haberin Var Mı?, 11 Ağustos 2015

    Kıl çadır para bastı

    Arap şeyhlerinin bahçelerini süsleyen kıl çadırlar Uşak’ta üretiliyor

  • İlk teravih namazı kılındı

    Gündem, 28 Haziran 2014

    İlk teravih namazı kılındı

    Ramazan ayının başlamasıyla birlikte camilere akın eden vatandaşlar, ilk teravih namazını kıldı

  • Eminem rekor kırdı

    Dünyadan, 04 Haziran 2021

    Eminem rekor kırdı

    Oscar ödüllü rapçi Eminem, Cordae ve JackHarlow ile bir araya geldiği yeni remix'i 'Killer'ı dinleyicilerle buluşturmuştu. Ünlü rapçinin şarkısı altı günde 5 milyon dinlenme sayısına ulaşarak, rekor kırdı

  • Hollywood'un en kötüleri seçildi!

    Kültür-Sanat, 27 Şubat 2011

    Hollywood'un en kötüleri seçildi!

    İşte yılın 'ahududuları'...