Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Uyku kilo verdirir Haberleri, Güncel Uyku kilo verdirir haberleri ve Uyku kilo verdirir gelişmeleri

uyku kilo verdirir haberleri

Son dakika uyku kilo verdirir haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uyku kilo verdirir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uyku kilo verdirir haber sayfamızda...
  • Daha önce duymadığınız 10 tuhaf diyet

    Yaşam, 12 Şubat 2024

    Daha önce duymadığınız 10 tuhaf diyet

    Diyetler, insanların günlük beslenme alışkanlıklarını belirli bir amaç doğrultusunda değiştiren beslenme programlarıdır ve bazı diyetler tuhaf olmalarının yanı sıra sağlık sorunu oluşturabilecek derecede tehlikeli olabilir. İşte, sizin için daha önce duymadığınız 10 tuhaf diyet!

  • Düzenli yürüyüş yapmanın faydaları

    Sağlık, 07 Mart 2023

    Düzenli yürüyüş yapmanın faydaları

    Spor yapmanın insan sağlığına iyi geldiği bilinen bir gerçektir. Alışkanlık haline getirildiğinde ise hayatı pozitif yönde değiştirir. Spor yapmaya zamanı olmayanlar için en iyi alternatiflerden biri yürüyüş yapmaktır. Düzenli yürüyüş ile kalp sağlığı başta olmak üzere pek çok rahatsızlığın önüne geçilebilir. Ayrıca fazla kilolarınızı kolaylıkla verebilir, sıkılaşabilirsiniz.

  • Koşu bandında yürümek kilo verdirir mi?

    Sağlık, 24 Şubat 2023

    Koşu bandında yürümek kilo verdirir mi?

    Daha önce spor salonuna gittiniz mi? Ya da koşu bandına güveniyor musunuz? Şimdi kilo vermek isteyenlere ve vücudunu şekle sokmayı düşünenlere güzel bir yazı hazırladık

  • Mandalina kilo aldırır mı?

    Sağlık, 21 Şubat 2023

    Mandalina kilo aldırır mı?

    Mevsimsel olarak yenilen meyveler değişmektedir. Örneğin kışın yenilen ve pek çok kişinin sevdiği öne çıkan meyvelerden biri mandalinadır. Mandalina bol C vitamini içerdiğinden bağışıklık sisteminin de korunmasına yardımcı olmaktadır.

  • Yoga nedir, ne işe yarar ve faydaları nelerdir?

    Sağlık, 21 Şubat 2023

    Yoga nedir, ne işe yarar ve faydaları nelerdir?

    Yoga gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından tercih edilen bir egzersiz ve meditasyon türüdür. Gündelik yaşamın koşturmacası herkesi çok fazla yorduğundan fiziki ve psikolojik anlamda dinlenmek çok daha değerli görülmektedir.

  • Kanserden koruyor, grip olmanızı önlüyor!

    Sağlık, 04 Ekim 2022

    Kanserden koruyor, grip olmanızı önlüyor!

    İslam âlimi olan İbni Sina tıp alanında verdiği öneri ve tavsiyeler ile adını tüm dünyaya duyurmuştur. Yıllar önce verdiği tavsiyeler hala birçok insanın hastalığına şifa oluyor.

  • 3 günlük detoks diyet listesi

    Sağlık, 17 Şubat 2023

    3 günlük detoks diyet listesi

    Vücutta biriken toksinler zaman içinde kişiye zarar vererek sağlığını olumsuz etkilemeye başlar. Fazla tüketilen sağlıksız besinler ve çevresel faktörler yüzünden oluşan toksinlerin vücuttan zamanında atılması çok önemlidir.

  • Bağırsakları düzenliyor, bağışıklığı güçlendiriyor!

    Sağlık, 28 Eylül 2022

    Bağırsakları düzenliyor, bağışıklığı güçlendiriyor!

    Prebiyotik ve probiyotik vücudumuzun ihtiyaçlarındandır. Hem bağırsaklarımızı düzenler hem de bağışıklık sistemimizin sağlam olmasında destekçimizdir. İşte tek bir bardağında vücudun alması gereken tüm vitaminlerin olduğu içecek...

  • Beyaz çayın faydaları...

    Sağlık, 06 Ocak 2023

    Beyaz çayın faydaları...

    Çay, günlük hayatta en çok tükettiğimiz sıcak içeceklerin başında gelmektedir. Herkes tarafından bilinen siyah çayın yanı sıra doğada bulunan hemen hemen her bitkinin de çayı yapılmaktadır. Sağlık için birbirinden farklı özellikleri ve faydaları olan bu bitki çaylarından biri de beyaz çaydır. Beyaz çay Camelia Siensis isimli bir bitkiden elde edilir. Bu bitki henüz olgunlaşmadan toplandığında beyaz çay olarak kullanılır. Kendi içinde de farklı çeşidi olan beyaz çayın en popüler özelliği ise kilo vermeye yardımcı olmasıdır.

  • Ceviz Suyu Nedir? Ceviz Suyunun Faydaları Nelerdir?

    Nedir, 10 Kasım 2020

    Ceviz Suyu Nedir? Ceviz Suyunun Faydaları Nelerdir?

    Kilo vermeye yardım etmekten kronik yorgunluğa, sindirim sistemini düzenlemekten saçları güçlendirmeye kadar pek çok konuda faydalı olan ceviz suyunu ne kadar tanıyoruz. İşte faydalarını öğrenince evimizden eksik etmek istemeyeceğimiz ceviz suyuna dair bilinmeyenler... Ceviz Suyu Nedir? Ceviz Suyunun Faydaları Nelerdir?

  • Karatay'dan bir öneri daha! Turpa sürüp yiyin...

    Sağlık, 17 Eylül 2019

    Karatay'dan bir öneri daha! Turpa sürüp yiyin...

    Prof. Dr. Canan Karatay, hakiki zeytinyağının kilo verdirdiğini belirterek, "Hareket ederim, tereyağı ve zeytinyağı tüketirim. Doğal beslenmemden dolayı genç ve sağlıklı görünüyorum" açıklamalarında bulundu

  • Yatmadan yenilen yoğurt kilo verdirmiyor!

    Sağlık, 04 Eylül 2017

    Yatmadan yenilen yoğurt kilo verdirmiyor!

    Uyumadan önce yoğurt yemek kilo verdirir mi? Diyetisyen Esra Kula, yatmadan önce yoğurt yemenin sabah yorgunluğu ve kilo alma nedeni olduğunu söylüyor

  • Soğuk duş zayıflatıyor!

    Sağlık, 05 Ağustos 2015

    Soğuk duş zayıflatıyor!

    İşte faydaları...

  • Kilo vermenin sırrı yatakta

    Sağlık, 24 Mayıs 2014

    Kilo vermenin sırrı yatakta

    Finli araştırmacıların araştırmasına göre uykusuzluk problemi yaşayan kadınlar kilo vermede güçlük çekiyor...