Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise: Yalnız olduğumu kim diyor? - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; şarkıcı Hadise, önceki akşam Kıbrıs’taki bir otelde sahne aldı. Taşlı ve aynalı işlemeli mini elbisesiyle gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, çarpıcı açıklamalar yaptı.

        2

        "MODUMA BAĞLI"

        Kıyafetinden bahseden Hadise, "Parladık bügün yine. Bunlar böyle aynalı, çizmedekilerin hepsi taş, kıyafet de aynalı ve taşlı detaylar var. Patlamayı seviyorum ben sahnede. Seviyorum, bazen de çok basit simsiyah birşey tercih edebiliyorum. Moduma bağlı diyebiliriz. Bugün kendimi enerjik, şıkır şıkır hissediyorum" diye konuştu.

        3

        "ÇOK PAHALI OLMASI GEREKMİYOR"

        "Kıyafetim ağır değil diyen" Hadise, "Kıyafet konusunda kombinlemeyi severim. Her şeyin çok pahalı tutması gerekmiyor. Güzel kombinlenmesi gerekiyor" dedi.

        4

        Çizmelerinin özellikle dans çizmesi olduğunu söyleyen Hadise, "Çizmelerim Amerika’dan geldi, ona göre yaptırdım. Topuğu ve altı dans edenler için yapılmış. Ben de ona göre aldım ve çok rahatım bunlarla" ifadelerini kullandı.

        5

        "AYIP BİR ŞEY DEĞİL"

        "Sahne kıyafetlerinizi tekrar giyiyor musunuz?" sorusuna şarkıcı, "Bazen tekrar giymeyi seviyorum. Ayıp bir şey değil yani. İnsanlar turneye çıkıyor ve seksen kere aynı kıyafetleri giyiyorlar. Biz iki kere giyince 'Masraftan mı kaçtı?' diyorlar. Bir kıyafet biraz ucuz olunca 'Ne oldu, parası mi bitti?' oluyor. Bence kombinlemek lazım, her şeyin çok fazla para tutması gerekmiyor. Ben değiştirmeyi seviyorum" yanıtını verdi.

        6

        "MURAT DA ÇOK HEYECANLI"

        Murat Boz’la Avrupa turnesine çalacak olan Hadise, "Tam tarihleri belli değil. Güzel bir Avrupa turnesi olacak. İkimizin de en hit şarkılarından oluşan güzel birkaç şarkıda birbirine akan iki sahne olacak. Murat da çok heyecanlı, ben de... Tekrar yakın zamanda oturup, konuşup üzerinden geçeceğiz. Güzel olacak. Sonuçta müzik yapacağız, sahnede olacağız. Benim en sevdiğim yer sahne zaten" dedi.

        7

        "MÜKEMMEL OLMALI"

        Düetlerin hangi şarkılarda olacağının belli olmadığı söyleyen Hadise, "Murat da benim gibi işini dört dörtlük yapmayı seven biri. O sahne mükemmel olmalı, ışıklarıyla repertuvarıyla, akışıyla, müziğiyle... Çok çalışıp, sevenlerimize güzel bir şov hazırlayacağız" şeklinde konuştu.

        8

        "BU KONULARA GİRMİYORUM"

        Aslı Enver-Murat Boz ayrılığına olumsuz yorumlar geldiği, Boz ile turneye çıkması sonrası yorumların artacağı Hadise’ye sorulunca şarkıcı, "Girmiyorum, girmiyorum. Bu konulara girmiyorum" diye dans edip, konuşmayacağını söyledi.

        9

        "ÜLKEMİZDE ÇOK BÜYÜK OLAY OLUYOR"

        Serenay Sarıkaya’nın giydiği elbiseyi daha önce kendisinin giydiği hatırlatılınca, "Ne diyebilirim ki... Serenay çok güzel bir kız. Kıyafet aynı değil, kemer aynıydı. Aynı şeyleri giyebiliriz, bu gerçekten bizim ülkemizde çok büyük olay oluyor. İki sanatçı aynı kemeri takmış, dünyada bu şeyler çok olan şeyler ve bu kadar büyük haber olmuyor. Enterasan bu kadar gereksiz yerlere taşınması..." dedi.

        10

        "BENİM İÇİN CENNET OLUR"

        Müzikallerde oynamak istediğini söyleyen Hadise, "Müzikalleri her sanatçı değerlendirmek ister. Sonuçta içersinde müzik olduğu için, bir de ben dansı da çok sevdiğim için, kostüm sevdiğim için... Benim için aslında müthiş bir platform olur. Saçlar, makyajlar şıkır şıkır, kıyafetler, müzikler... Benim için cennet olur müzikal" şeklinde konuştu.

        11

        "TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRİRİM"

        "Oyunculuğa yakın mısınız?" sorusuna şarkıcı, "Burada 'Bana bir teklif gelsin' pozisyonunda değilim. Gelirse değerlendiririm, neden olmasın" yanıtını verdi.

        12

        "Yalnızlıktan sıkıldınız mı?" sorusuna Hadise, şu yanıtı verdi:

        13

        "KİM DİYOR YALNIZ OLDUĞUMU?"

        Kim diyor yalnız olduğumu? Siz niye yalnız olduğumu düşünüyorsunuz mesela? Sahne öncesi beni özel sorularla köşeye sıkıştıramazsınız. Yıllardır beraber değil miyiz arkadaşlar? Bu soruları yıllardır soruyorsunuz, ne zaman sıkıştım? Hiç sıkışmam. Biri olsa da söylemem, bu benim özel hayatım. Bir gün evlenirim karşınıza çıkıp 'Ben evlendim' de demem.

        14

        "ÖZEL HAYATIMLA İLGİLİ ALTIN KURALIM VAR"

        Özel hayatımı özel yaşamayı sevdiğim için ben kendi doğum günü partilerimde bile hiç kimseye izin vermem, resim çekmelerine sosyal medyaya yüklemelerine... Benim böyle bir altın kuralım var, kendi özel hayatımla ilgili. Gelinlikle karşınıza çıkıp, 'Hoş geldiniz arkadaşlar' dememi bekleyin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ