Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos 'Hadise' yüzük! Mehmet Dinçerler... - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler ile iki ay önce nikah masasına oturan Hadise, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı.

        2

        Ofisten çıkıp aracına yönelirken görüntülenen Hadise, gazeteciler olduğu fark edince şoförünü devreye soktu.

        Daha sonra ünlü şarkıcının otomobilden inen yardımcısı, basın mensuplarına, "Hadise Hanım yok, bir şeyler almaya geldim." dedikten sonra ofise girip, ellerinde poşetleriyle ayrıldı.

        3

        Ofis içerisinde beklerken gazetecilerin ısrarını anlayan Hadise, iki saat geçmesinin ardından aracını yeniden ofisin kapısına çektirdi.

        4

        Makyajsız olduğu görülen şarkıcıya, eşi Mehmet Dinçerler’in konserlerindeki kıyafetlerine karıştığı yönündeki iddialar soruldu. Hadise, konuyla alakalı sessizliğini korumayı tercih etti.

        5

        Ayrıca Hadise'nin, eşinin kendisine aldığı ve önce 3 milyon TL olduğu ileri sürülen, ardından davaya konu olması üzerine 40 bin dolar (yaklaşık 675 bin TL) değerinde olduğu konuşulan tektaş yüzüğü ise dikkatlerden kaçmadı.

        6

        YÜZÜK GÜNDEM OLMUŞTU

        Hadise ile Mehmet Dinçerler, evlilik kararını sosyal medyadan duyurmuştu. Ünlü şarkıcının yüzüğü günlerce konuşulmuştu. Hadise’ye, sevgilisi Mehmet Dinçerler'in hediye ettiği 40 bin dolarlık yüzük, ünlü iş insanının alacaklıları tarafından davaya konu olmuştu.

        Dinçerler'in alacaklıları, açtıkları davada, "40 bin dolara yüzük alacağına borçlarını ödesin." demişti.

        7

        SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

        15 Mart'ta nişanlanan ikili, ardından kısa bir süre sonra evlenmişti. Nikahın aile arasında yapılan sade bir törenle gerçekleştiği öğrenilmişti.

        Çırağan Sarayı'nda birbirlerine "Evet!" diyen aşıklar, sosyal medyada fotoğraf paylaşılmaması için davetlilerden ricada bulunmuştu.

        8

        "HAMİLELİK" SÖYLENTİSİ

        Hadise'nin nikah öncesi çantasıyla karnını kamufle etmesi, "Hamile mi?" sorusunu akıllara getirmişti. Ancak ünlü şarkıcı, iddiaları yalanlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ