Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hakan Yılmaz yüzündeki morluklarla sahnede
        1

        Geçtiğimiz hafta 48'inci doğum günü kutlaması sonrası eşi Elif Yılmaz'la bir otel lobisinde darp edilen Hakan Yılmaz, yaşanan üzücü olay sonrası Kartal'da tiyatro sahnesine çıktı.

        2

        Cadde'nin haberine göre; Bu sezon üçüncü yılını kutladığı, 'Yetersiz Bakiye' oyununda Hande subaşı'yla sahne alan Yılmaz, gazetecilere açıklama yapmayacağını açıkladı.

        3

        Yüzündeki morluk ve şişlikleri yaptırdığı detaylı makyajla kapatan Yılmaz, önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapacağını basın danışmanı aracılığıyla bildirdi.

        4

        NE OLMUŞTU?
        İddialara göre; Hakan Yılmaz arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy’de bir restoranda kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü yemeğine katıldı. Daha sonra eşi Elif ile birlikte konaklamak için Etiler’deki bir otele gitti.

        5

        Yılmaz ve eşi, otele giriş yaptıkları sırada yanlarına, korumasıyla birlikte Denizhan Vural ile birlikte arkadaşı Erdal Gökçe geldi. Vural, Yılmaz’a “Sen beni tanıyor musun?” diye sordu.

        6

        Hakan Yılmaz’ın “Kusura bakmayın, tanıyamadım” yanıtını vermesi üzerine, Vural, “Sen beni nasıl tanımazsın? Seni ve karını burada harcarım” diyerek oyuncu ve eşini dövdü.