Açılışı 34 bin kişiyle yaptı
Haluk Bilginer'in 'Dr. Sartain' karakterini canlandırdığı 'Halloween', Türkiye'de 34 bin 290 kişi ve 503 bin TL hasılatla açıldı. Film, ABD'de ise 173 milyon dolarlık hasılatıyla ilk sırada yer alıyor
ABONE OLHaluk Bilginer'in rol aldığı 24'üncü yapım olan 'Halloween', 10 günde 173 milyon dolar hasılat ettiği ABD'de gişe sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Bilgener'in 'Dr. Sartain' karakterini canlandırdığı film, Türkiye'de gösterime geçtiğimiz cuma günü 'Cadılar Bayramı' adıyla girdi.
David Gordon Green'in yönetmenliğini üstlendiği, Jamie Lee Curtis, Judy Greer ve Virginia Gardner'in başrollerini paylaştığı, 40 yıl önce bir Cadılar Bayramı gecesi kendisini öldürmeye çalışan maskeli katil 'Michael Myers' ile yüzleşmek isteyen 'Laurie Strode'un yaşadıklarını anlatan 'Cadılar Bayramı' Türkiye'de düşük izleyici sayısıyla açıldı.